FB pixel TP pixel
Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny © TMDB

Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny

Jelikož se náš YouTube kanál příjemně rozjíždí (děkujeme za 1000 odběrů!), rozhodli jsme se, že v nových formátech budeme pokračovat. Obnovili jsme tudíž náš podcast, který dostává česko-slovenskou tvář, vyšší kvalitu a do budoucna i pravidelnost. A hned probíráme Zaklínače a Hru o trůny!

Rozhovor 28. 8. 2019 0:00 | Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Pamětníci si možná vzpomenou, že Filmtoro svůj podcast kdysi zkoušelo, avšak nedostatek času zabránil jeho pokračování navzdory slušnému množství poslechů i kvalitě. Nyní tento formát startujeme znovu. Proč by ne. Když dnes na internetu povídá skoro každý, proč by to nezvládlo naše česko-slovenské duo, které se rozhodlo, že malinko pozmění formát a pravidelně bychom tudíž měli hovořit vždy o dvou tématech. Jedné aktualitě či trendu, které nás výrazněji zaujali a máme k nim co říct, a jednomu většímu tématu či recenzi. A abychom začali opravdu velkolepě, hned na úvod jsme se mrkli na chystaného Zaklínače a rozloučili jsme se s Hrou o trůny.

Kdy a kde nás najdete?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Ačkoli jsme zvažovali rovněž YouTube (a v nahrávce ho dokonce slibujeme), nakonec jsme si řekli, že nebudeme lézt videoplatformě do zelí a raději půjdeme do prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - iTunes a Spotify. Každý týden ve středu byste měli dostat novou dávku, která by se ideálně měla vměstnat do 30 minut. Ze zkušenosti však můžeme už nyní říct, že se stopáž zřejmě bude lehce nafukovat. Doufáme, že si nás užijete při cestách do školy, práce či při zdravé dávce sportování. A hlavně, že nám odpustíte začátečnické chybičky. Rozhodně se však nebojte dát nám feedback, co bychom měli do budoucna probrat, případně na čem máme kromě svých řečových vad zapracovat.

 211 zobrazení   8 se líbí
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Jak vidí Pilou Asbaek svého Eurona Greyjoye?
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Jak vidí Pilou Asbaek svého Eurona Greyjoye?
11.04.2019 11:00:00 | Rozhovor

Pilou Asbaek je dánský herec, který v seriálu Hra o trůny hraje od šesté řady šarmantního Eurona Greyjoye, jenž se dvoří Cersei Lannister a bude v nadcházejícím finále patřit k hlavním záporákům. Ve skutečnosti je to ale velmi milý a sympatický chlapík. A my pro vás máme exkluzivní rozhovor, který jsme s ním tento týden natočili.

Jak probíhá titulkování pro Netflix? Máme rozhovor s českou překladatelkou!
Jak probíhá titulkování pro Netflix? Máme rozhovor s českou překladatelkou!
05.02.2018 | Rozhovor

Česká lokalizace Netflixu je jednou z nejčastějších otázek, kterou s vámi v diskuzích řešíme. O tom, kdy to skutečně nastane, vědí zřejmě jen hlavouni v Netflixu. My jsem proto šli pátrat jinam - a připravili jsme pro vás s rozhovor s překladatelkou, která už hotové titulky do českého Netflixu dělala. Dojde i na tempo překládání, program Hermes a také na čem aktuálně pracuje.

Co chystá Obbod za novinky? Druhá část exkluzivního rozhovoru
Co chystá Obbod za novinky? Druhá část exkluzivního rozhovoru
26.01.2018 | Rozhovor

Včera jsme vám přinesl první část rozhovoru o české půjčovně Obbod. Dnes pokračujeme, řeč bude hlavně o tom, co Obbod kde se berou jeho diváci, jak funguje technicky jeho správa a především co chystá za nové seriály.

Jak vznikl a funguje Obbod? První část exkluzivního rozhovoru
Jak vznikl a funguje Obbod? První část exkluzivního rozhovoru
25.01.2018 | Rozhovor

Původem česká půjčovna Obbod je na trhu online půjčoven nováčkem, ale už se stačila významně zapsat do podvědomí díky svým seriálům Vyšehrad a Lajna. Měli jsme možnost nahlédnout pod pokličku její kuchyně. Přinášíme první díl našeho rozhovoru se zástupci Obbodu, kde si budeme povídat o jeho začátcích, zkušenostech a proč pořád fungují české komedie nebo akční kriminálky.