FB pixel TP pixel
Akční bůh Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru je drsnější než šmirgl papír © Netflix

Akční bůh Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru je drsnější než šmirgl papír

Arnold Scharzenegger neměl od roku 2019 filmovou roli, nyní se ale vrací jako špion v novém netflixovském seriálu. Ten sázkou na humor připomíná slavnou akční komedii Pravdivé lži a Arnold v něm dostane ránu tam, kde to bolí nejvíc.

27. 2. 2023 16:15 | Filmové novinky

Velký návrat Arnolda Schwarzeneggera plánuje Netflix na 25. květen, kdy se objeví v nabídce streamera seriál Fubar. Ten bude Arnoldovou první seriálovou štací v kariéře a je prezentován jako epizodní verze slavného akčně-komediálního nářezu Jamese Camerona Pravdivé lži. Arnold zde ztvární stárnoucího špiona, který musí odložit důchod a vrátit se kvůli odhalenému rodinnému tajemství zpátky do akce. Během ní ale bude zároveň řešit komplikovanou rodinnou dynamiku. Kromě Arnieho se v seriálu objeví i Monica Barbaro, do které jsme se všichni platonicky zamilovali v Top Gun: Maverick, Jay Baruchel nebo Gabriel Luna, jehož nyní všichni znají jako Tommyho z The Last of Us. Netflix zatím zveřejnil kraťoučký trailer (no, spíše teaser), v němž Arnold ohlašuje svůj návrat a zároveň dostane ránu do varlat. Inu, komedie.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Trailer 8. dílu The Last of Us odhaluje umírajícího Joela i šílené kanibaly
Trailer 8. dílu The Last of Us odhaluje umírajícího Joela i šílené kanibaly
27.02.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Letošní seriálový hit The Last of Us pomalu a jistě kráčí ke svému finále. Čekají nás poslední dva díly a ten předposlední přinese velmi zajímavou skupinku nových postav včetně přeživšího Jamese, kterého hraje miláček fandů původní hry.

Odznak Vysočina a 5 dalších novějších kriminálek, které jsou právě teď na Voyo
Odznak Vysočina a 5 dalších novějších kriminálek, které jsou právě teď na Voyo
26.02.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Od 26. února startuje s týdenním předstihem druhá řada oblíbeného krimi seriálu Odznak Vysočina. Původní tým vyšetřovatelů se dočká nového konfliktního člena a případy budou pokračovat v adaptování skutečných případů. Nejedná se však o jedinou novější kriminálku v nabídce největšího českého streamera.

Nový brutální akčňák je masomlýnkem nacistů. Recenze jsou totálně nadšené
Nový brutální akčňák je masomlýnkem nacistů. Recenze jsou totálně nadšené
26.02.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Nový akční film Sisu totálně pobláznil filmové recenzenty. Druhoválečný biják s westernovým nádechem si totiž vůbec nebere servítky a nacističtí vojáci v něm jsou doslova trháni na kusy vším, co hlavnímu hrdinovi přijde pod ruku.

Krvavé řádění Medvěda na koksu je zklamáním. Kritici se obuli do bezradné režisérky
Krvavé řádění Medvěda na koksu je zklamáním. Kritici se obuli do bezradné režisérky
24.02.2023 16:48:00 | Filmové novinky

V kinech je od čtvrtku k vidění drsná černohumorná komedie Medvěd na koksu, která dokázala svou premisou vybudit zájem mnoha diváků. První reakce ale naznačují, že by návštěvníci kin měli svá očekávání raději trochu snížit.