FB pixel TP pixel
Největší akčňák roku už je online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě © Warner Bros.

Největší akčňák roku už je online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě

Návrat ságy Šíleného Maxe měl být velkou filmovou událostí letošního roku. Nakonec ale film předcházející událostem snímku Zběsilá cesta v kinech neuspěl. Nyní přichází online a zkusí ztracené finance získat zde. Kde všude je snímek dostupný?

Filmové novinky

Snímek Furiosa: Sága Šíleného Maxe utržil během globálního uvedení v kinech lehce přes 170 milionů dolarů a to je bohužel smutně málo. Film s rozpočtem přesahujícím 170 milionů dolarů totiž potřeboval v kinech získat alespoň dvojnásobnou sumu, jenže ačkoli trailery byly hojně sledované a očekávání šponovala i úspěšná premiéra na festivalu v Cannes, prequel milovaného akčního nářezu Šílený Max: Zběsilá cesta nenaplnil komerční očekávání Warnerů, kteří ho nyní posílají na VOD.

Kde film přehrát online?

V zámoří se Furiosa podívala do online prostoru již měsíc po uvedení v kinech, když měl film oznámené datum VOD premiéry na 25. června. U nás snímek k tomuto datu nakonec dostupný nebyl a diváci si museli počkat o dva týdny déle, tedy až do 8. července. Čekání je ale nyní konečně u konce a pokud jste Furiosu v kině neviděli (a data ukazují, že opravdu neviděli), máte možnost film konečně dohnat skrze legální online distribuci.

Nejkvalitnější variantou k pořízení filmu je bezpochyby iTunes, respektive Apple TV, kde je film dostupný ve 4K s Dolby Vision a Dolby Atmos za 399 korun. Vypůjčení vás bude stát o 70 korun méně, ale upřímně řečeno se při pohledu cenovku dlouhodobého zakoupení zápůjčka prostě nevyplatí. 4K s Dolby Atmos nabízí i Rakuten, kde je film dostupný k nákupu za 430 korun. vypůjčení je o 20 korun levnější. Google nabízí film skrze YouTube rovněž ve 4K, tentokrát ale za 420 korun. Výpůjčka vás bude stát 330 korun. Pokud chcete mít film fyzicky a na nejvyšší kvalitě vám nezáleží, na DVD se film objeví 21. srpna. Fajnšmekři a sběratelé si ale počkají až do 4. září, kdy film vychází na Full HD a 4K Blu-rayích.

Zdroj: Apple TV / YouTube / Rakuten / Warner Bros.

Lepší než Rivalové? Nový spektákl s formulemi bere dech v prvním traileru, stál 300 milionů
Lepší než Rivalové? Nový spektákl s formulemi bere dech v prvním traileru, stál 300 milionů
09.07.2024 13:42:00 | Filmové novinky

Jeden z nejnapjatěji očekávaných filmů příštího roku právě představil svou první úchvatnou a nabušenou upoutávku. Závodní snímek F1 s Bradem Pittem v hlavní roli láká na působivé a dechberoucí závodní scény, ze kterých se na diváka přenáší rachot motorů a vůně benzinu.

Kultovní Futurama se vrací už v červenci. Trailer láme bránice, Disney chce víc dílů
Kultovní Futurama se vrací už v červenci. Trailer láme bránice, Disney chce víc dílů
08.07.2024 17:20:00 | Filmové novinky

A je to tady! Legendární animovaný seriál od tvůrce Simpsonových, Matta Groeninga, je po roce zpátky a fanoušci se mají zase na co těšit. Kromě nových epizod už navíc Disney touží po přídavku.

Nejhorší padouchy Batmana neuvidíme. Nový seriál je zrušen
Nejhorší padouchy Batmana neuvidíme. Nový seriál je zrušen
08.07.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Joe Otterson, showrunner chystaného seriálu Arkham Asylum ze světa Batmana, přinesl fanouškům zdrcující novinku. Veškeré práce na projektu z gothamské psychiatrické léčebny byly pozastaveny a do výroby se nedostane.

Ohnivý masakr v Rodu draka. Trailer 5. dílu ukazuje následky řeže Targaryenů
Ohnivý masakr v Rodu draka. Trailer 5. dílu ukazuje následky řeže Targaryenů
08.07.2024 14:30:00 | Filmové novinky

V občanské válce dvou znepřátelených větví rodu Targaryenů došlo k prvnímu většímu střetu, v němž byla prolita krev draků i rodinných příslušníků. Následky tohoto střetu v pátém díle otřesou samotným Železným trůnem a na druhé straně přesvědčí Rhaenyru, že rukavice jsou definitivně dole a není důvod držet draky nadále na uzdě.