FB pixel TP pixel
Nejhorší padouchy Batmana neuvidíme. Nový seriál je zrušen © Warner Bros.

Nejhorší padouchy Batmana neuvidíme. Nový seriál je zrušen

Joe Otterson, showrunner chystaného seriálu Arkham Asylum ze světa Batmana, přinesl fanouškům zdrcující novinku. Veškeré práce na projektu z gothamské psychiatrické léčebny byly pozastaveny a do výroby se nedostane.

Filmové novinky

Zatímco v září letošního roku se fanoušci Batmana dočkají gangsterského seriálu Tučňák a v roce 2026 přijde na řadu pokračování snímku The Batman s Robertem Pattinsonem, jiný slíbený seriál z batmanovského univerza bohužel nevznikne. Jde o projekt, který byl v roce 2020 původně ohlášen jako seriál o gothamské policii Gotham PD, aby se po čase proměnil ve spin-off Batmana Matta Reevese Arkham Asylum. Ten měl, jak název napovídá, nabídnout pohled do zákulisí legendární psychiatrické léčebny pro zločince, kde končí většina Batmanových protivníků. Jenže v roce 2022 přišel James Gunn jako nový šéf DC Studios, a všechno se změnilo. Najednou se mělo jednat o seriál zasazený do nového DC Universe, který Gunn buduje.

To samozřejmě vyvolalo obavy fanoušků, že se studio odklání od plánů na rozšíření Batmanova vesmíru Matta Reevese. Nyní ovšem showrunner projektu Joe Otterson rázně ukončil veškeré spekulace, když oznámil na sociální síti X, že žádná verze seriálu Arkham Asylum nakonec nevznikne. Ani ta původní, ani ta přepracovaná pro DCU: „… v DC se žádný seriál Arkham aktuálně nevyvíjí. V budoucnu se k němu mohou vrátit s novým scenáristou, ale původní projekt, ke kterému se Max zavázal v roce 2020, je definitivně zrušený,“ napsal Otterson. Je to smutný konec pro seriál, který měl potenciál být fascinujícím pohledem do temného Gothamu.

Zdroj: Comicbookmovie

Reklama
Ohnivý masakr v Rodu draka. Trailer 5. dílu ukazuje následky řeže Targaryenů
Ohnivý masakr v Rodu draka. Trailer 5. dílu ukazuje následky řeže Targaryenů
08.07.2024 14:30:00 | Filmové novinky

V občanské válce dvou znepřátelených větví rodu Targaryenů došlo k prvnímu většímu střetu, v němž byla prolita krev draků i rodinných příslušníků. Následky tohoto střetu v pátém díle otřesou samotným Železným trůnem a na druhé straně přesvědčí Rhaenyru, že rukavice jsou definitivně dole a není důvod držet draky nadále na uzdě.

Fenomenální návrat Eddieho Murphyho dokonán. Policajt v Beverly Hills je globálním megahitem
Fenomenální návrat Eddieho Murphyho dokonán. Policajt v Beverly Hills je globálním megahitem
07.07.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Eddie Murphy uvedl na Netflixu svůj velký návrat do role Axela Foleyho a po prvních dnech od premiéry si může oddechnout. Zdá se totiž, že je film přesně takovým hitem, jaký si streamer od projektu sliboval. Úspěšný film není jen na několika málo trzích.

Nejděsivější horor posledních let: Sériový vrah Nicolas Cage má stoprocentní hodnocení kritiků
Nejděsivější horor posledních let: Sériový vrah Nicolas Cage má stoprocentní hodnocení kritiků
07.07.2024 12:37:00 | Filmové novinky

Po loňském úchvatném výkonu v absurdním dramatu To se mi snad zdá nyní Nicolas Cage září v intenzivním hororu Longlegs, ve kterém sehrál chladnokrevného sériového vraha. Kritici mluví o nejděsivějším snímku posledních let.

Sci-fi s tajuplnou černou dírou předčasně končí. Za hranici únosnosti padla sledovanost
Sci-fi s tajuplnou černou dírou předčasně končí. Za hranici únosnosti padla sledovanost
05.07.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Sci-fi mohou slavit na streamovací platformě Amazon Prime úspěch. Prokázal to například divácký hit Fallout. Ne každému vědeckofantastickému obsahu se však daří a diváci se budou muset nově rozloučit i se seriálem Za hranicí.