FB pixel TP pixel
Nová akční komedie od tvůrců Deadpoola je sexy. Trailer rozpálí akcí, humorem i herci © Apple TV+

Nová akční komedie od tvůrců Deadpoola je sexy. Trailer rozpálí akcí, humorem i herci

Scenáristé komiksové komedie Deadpool chystají další akční novinku, ve které spojují nejatraktivnější herce současnosti ve špiónském dobrodružství. A první ukázka slibuje zábavnou a vtipnou podívanou, která je zároveň proklatě sexy.

7. 3. 2023 16:50 | Filmové novinky

Nejkrásnější herečka současnosti Ana de Armas a nejvíc sexy muž roku 2022 Chris Evans se poprvé sešli před kamerou před 4 roky ve filmu Na nože, a docela jim to šlapalo. Nepřekvapí tedy, že ve špiónské novince Ghosted režiséra Dextera Fletchera tvoří romantický pár, který si zajde na kafe, aby Armas Evanse následně „vyghostovala“. Zamilovaný Kapitán Amerika se ale nehodlá vzdát a vydá se za atraktivní dívkou do Londýna, kde zjistí, že je celou dobu tajnou agentkou. A jak asi tušíte, rozjede se divoká jízda se zabijáky, ve které jako by se Evans proměnil v jiného sympaťáka Ryana Reynoldse.

Tohle přirovnání není rovněž moc překvapivé, protože za filmem, který bude mít na Apple TV+ premiéru 21. dubna, stojí scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick, kteří se proslavili svými scénáři k šílené komiksovce Deadpool, v níž právě Ryan Reynolds jako užvatlaný marvelovský hrdina prolamuje čtvrtou zeď a nebere si žádné servítky. Ghosted očividně nebude krvavou jízdou jako Deadpool, vtipně ale převrací genderová očekávání, když nechává Anu de Armas provádět drsnou akci a Evanse pobíhat okolo. Jak se ale zdá, i on nakonec přepne do akčnější polohy a zase jednou nám připomene, proč jsme ho u Marvelu milovali jako hrdinského Steva Rogerse.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku
Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku
07.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Netflix po delší době otevírá stavidla českých filmových novinek dokořán a je se skutečně na co těšit. Dorazí totiž kontroverzní drama, které bylo v kinech neskutečným hitem, ale i dvojice totálně kultovních komedií, které se nebojí jít do extrému. Držte si klobouky!

John Wick 4 je akčním nářezem roku! Vyhnul se největší chybě a překonal vysoká očekávání
John Wick 4 je akčním nářezem roku! Vyhnul se největší chybě a překonal vysoká očekávání
07.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Nejnovější akční šleha v podání Keanu Reevese míří do kin a první diváci již měli možnost film John Wick 4 vidět. Jejich reakce neskrývají totální nadšení a mluví o bombastickém pokračování, které se navíc dokáže vyhnout časté chybě podobných přestřelkových nářezů.

Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen
Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen
06.03.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Želvy Ninja na svou opravdu věrnou filmovou adaptaci stále čekají, nyní se však zdá, že by se jí mohly dočkat. Ikonická čtveřice želváků Leo, Donnie, Raf a Mikey totiž nikdy neodpovídala své předloze tolik jako v nové adaptaci Mutant Mayhem.

Trailer závěrečného dílu The Last of Us odhaluje matku Ellie a útok Světlušek
Trailer závěrečného dílu The Last of Us odhaluje matku Ellie a útok Světlušek
06.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

A je to tady! Po osmi týdnech čekání se fanoušci The Last of Us konečně dočkají epického završení první řady, ve kterém Joela a Ellie čeká setkání se Světluškami. Hráče videohry pak potěší návrat oblíbené herečky v roli matky Ellie.