FB pixel TP pixel
Nejkontroverznější seriál Netflixu slibuje odhalení královských poměrů. Dorazí ve dvou částech © Netflix

Nejkontroverznější seriál Netflixu slibuje odhalení královských poměrů. Dorazí ve dvou částech

Snad žádný počin nevzbuzuje mezi fanoušky britské monarchie takovou kontroverzi jako nový dokumentární seriál Harry a Meghan, který slibuje intimní pohled do života prince Harryho a jeho manželky, kteří společně uprchli před královskou rodinou a dotěrnými novináři do Ameriky. Netflix seriál uvede ve dvou částech.

5. 12. 2022 15:40 | Filmové novinky

Snad žádný pár celebrit v posledních letech tolik neposloužil bulváru jako prince Harry a jeho manželka Meghan. Ti se nejprve slavně vzali, poté společně trpěli pod tlakem novinářů, poté se vzbouřili proti královské rodině a uprchli do USA s tím, že se vzdají královských povinností. A nyní se po podcastu a televizních rozhovorech vydali do světa intimního dokumentu, kde mají odhalit, jak to v britské královské rodině vlastně funguje a jak těžké je v podobném prostředí žít. Nehledě na to, na které straně barikády stojíte, je nutné uznat jednu věc – Harry i Meghan se umí velmi dobře prodat a Netflix jako globální streamer vycítil velký zájem publika o jejich příběh. A tak ho 8. a posléze 15. prosince dostaneme ve dvou dávkách, které celkově nabídnou šest epizod. Nový trailer pak naznačuje, co všechno můžeme čekat. Mělo by se jednat o kombinaci osobních přiznání, rozhovorů blízkých osob archivních záběrů, které se zaměří nejen na poměry uvnitř rodiny, ale i vliv společnosti a novinářů na život slavných osobností.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zbičovaný Will Smith má šanci na dalšího Oscara. Kritici na krutém spektáklu chválí silné emoce
Zbičovaný Will Smith má šanci na dalšího Oscara. Kritici na krutém spektáklu chválí silné emoce
05.12.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Jeden ze žhavých kandidátů na Oscara, otrokářské drama Osvobození v hlavní roli s Willem Smithem, bude již brzy k vidění na streamovací platformě Apple TV+. První reakce kritiků lákají na kvalitní těžkotonážní drama, jiné naopak varují před vykalkulovaným titulem mířícím na výroční filmové ceny.

Tuší Netflix propadák? Nový Zaklínač v traileru zoufale láká na návrat milované postavy
Tuší Netflix propadák? Nový Zaklínač v traileru zoufale láká na návrat milované postavy
04.12.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Už 25. prosince dorazí na Netflix další část ságy o Zaklínači. Tentokrát se ale podíváme do dávné minulosti do momentu, kdy se na Kontinent dostala smrtonosná monstra. Problémy provázená minisérie v traileru naznačuje, že Netflix nemá ve spin-off hlavní ságy série s Geraltem z Rivie příliš velkou důvěru.

Netflix zrušil další velkou seriálovou novinku. Tvůrce odchází ke konkurenci
Netflix zrušil další velkou seriálovou novinku. Tvůrce odchází ke konkurenci
04.12.2022 11:25:00 | Filmové novinky

Hororový seriál Půlnoční klub od Mikea Flanagana, který byl uveden na Netflixu na počátku října, se bohužel rozuzlení svého tajemného příběhu nedočká. Streamovací gigant se rozhodl ukončit práce na dalším vývoji.

Nejlepší sci-fi roku dorazí už v lednu. Trailer očekávané novinky je čirá dokonalost
Nejlepší sci-fi roku dorazí už v lednu. Trailer očekávané novinky je čirá dokonalost
04.12.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Zdá se, že nás čeká vskutku fenomenální vstup do nového roku. Horká seriálová novinka The Last of Us totiž představila trailer, který si říká o zařazení mezi nejlepší upoutávky letoška a dost jasně naznačuje, že nás již z kraje roku dost možná čeká nejlepší seriálový počin léta páně 2023. Perfektní je na něm totiž snad naprosto všechno.