FB pixel TP pixel
Strážci galaxie 3 lákají na velkolepý konec série. Trailer odhalil i nového (anti)hrdinu © Marvel Studios

Strážci galaxie 3 lákají na velkolepý konec série. Trailer odhalil i nového (anti)hrdinu

James Gunn zpívá svou marvelovskou labutí píseň před svým odchodem k věčnému rivalovi z DC. Třetí Strážci slibují emocionální nálož, další skvělý soundtrack, ale hlavně příchod několika nesmírně mocných bytostí z univerza Marvelu!

2. 12. 2022 9:15 | Filmové novinky

Strážci galaxie měli potřetí do kin dorazit už v roce 2020, Marvel ale onehdy na základě deset let starých tweetů vyrazil režiséra a scenáristu Jamese Gunna, který vzal zavděk nabídkou od DC a natočil Sebevražedný oddíl. A právě k DC Gunn zamíří za pár měsíců nastálo, neboť se stal jedním z šéfů divize DC Entertainment, která chystá nový DCU. Ještě předtím si ale odbude derniéru u Marvelu, který ho po naléhání herců i fanoušků vzal na milost. Strážci galaxie Vol. 3 proto v kinech debutují 4. května 2023.

Jak je vidno už z traileru, klasická parta se po Svátečním speciálu vrací a přibere zpět i Gamoru. Proti Strážcům se kromě monstrózního Abiliska, kterého jsme viděli už ve dvojce, postaví také Adam Warlock (Will Poulter), kterého poslala rasa Sovereign. Úlohu hlavního zloducha by ale měl plnit High Evolutionary, původně pozemšťan, jenž se v komiksech díky vlivu Mr. Sinistera a Inhumana Phaedera proměnil v nesmírně mocnou kosmickou entitu s možností měnit genetické kódy. High Evolutionary ve filmu ztvární Chukwudi Iwuji, který s Gunnem už spolupracoval na úspěšném seriálu Peacemaker. Vedle něj a hlavních hvězd se objeví také Sly Stallone jako Stakar Ogord nebo hvězda druhého Borata Maria Bakalova, která namluví kosmického psa Cosma. Čeká nás tedy opravdu strhující jízda!

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Mandalorian 3 odhalil datum premiéry. Dorazí dřív, než se čekalo
Mandalorian 3 odhalil datum premiéry. Dorazí dřív, než se čekalo
02.12.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Brazilský Comic-Con je letos zatím velkým sólem pro Disney a jeho dceřiné firmy. Lucasfilm totiž kromě prvního traileru na pátého Indyho také přišel s důležitou informací o pokračování asi nejpopulárnějšího Star Wars seriálu. A nový Mando je blíž, než jsme si původně mysleli!

Indiana Jones 5 je tady! První trailer odhaluje omlazeného Forda i osudový název
Indiana Jones 5 je tady! První trailer odhaluje omlazeného Forda i osudový název
01.12.2022 22:30:00 | Filmové novinky

Režisér James Mangold nelhal, když pár týdnů zpátky sliboval, že se již brzy dočkáme prvního traileru na páté dobrodružství Indiana Jonese. Trailer nyní dorazil a jedná se o stejnou upoutávku, kterou Disney pár měsíců zpátky ukazoval za zavřenými dveřmi. Novinkou je ale dosud utajený název.

Transformers 7 v prvním traileru lákají na nové válečné frakce a kupu akce
Transformers 7 v prvním traileru lákají na nové válečné frakce a kupu akce
01.12.2022 20:00:00 | Filmové novinky

Studio Paramount představilo světu nový reboot akční franšízy Transformers. V sedmém dílu série se fanoušci dočkají slavných Beast Wars, když se na scéně objeví zcela nové frakce věčně soupeřících Autobotů a Decepticonů. Čekají nás epické bitvy mezi plechovými zvířaty.

Nejkrvavější film Vánoc přichází! Recenze slibují velkou zábavu s hvězdou Stranger Things
Nejkrvavější film Vánoc přichází! Recenze slibují velkou zábavu s hvězdou Stranger Things
01.12.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Za necelý týden bude v českých kinech k vidění krvavá vánoční podívaná Šílená noc v hlavní roli s Davidem Harbourem v roli nerudného Santy Clause, kterého není radno naštvat. A kritici překvapivě snímek chválí.