FB pixel TP pixel
Má Liga spravedlnosti šanci na pokračování? O čem by byly další díly? © TMDB

Má Liga spravedlnosti šanci na pokračování? O čem by byly další díly?

Aby prý byl Zack Snyder věrný své vizi, zakončil svou čtyřhodinovou verzi Ligy spravedlnosti natočenou pro HBO cliffhangerem. I když prý zatím Warneři o pokračování neuvažují, ví se, jakým směrem by se další díly ubíraly.

Filmové novinky

I když na HBO právě vypuštěná Liga spravedlnosti Zacka Snydera končí cliffhangerem, v tuto chvíli nic nenaznačuje, že by měly další díly série vzniknout. I sám režisér Zack Snyder se v nedávném rozhovoru vyjádřil, že Warneři mlčí a žádná nabídka na stole není. Na druhou stranu se Snyderovi před nedávnem ani nesnilo, že by mohl k životu přivést svou verzi crossoveru, takže pokud bude mít jeho vize opravdu silnou podporu diváků, možné je všechno a Snyderverse by se mohl rozšířit. Podobně jako to známe například u Marvelu, další vývoj DC univerza podle Snydera byl naplánován a základní linky pro pokračování byly rozpracovány. Sám známý komiksový fanoušek, režisér a podcaster Kevin Smith se před pár lety dozvěděl od lidí, kteří původně pracovali se Snyderem, kam by měla případná pokračování vést a ve své show Fatman Beyond to svým fanouškům vykreslil.

Má Liga spravedlnosti šanci na pokračování? O čem by byly další díly? © TMDB

Podle všeho měla mít Liga spravedlnosti dvě pokračování. V tom prvním se měla Liga po zjištění, že za útokem Steppenwolfa stojí Darkseid, vydat společně s Green Lantern Corps na vesmírnou misi s cílem utkat se s Darkseidem na jeho planetě Apokolips. V této misi ale hrdinové selžou, díl skončí tragicky, když se Darkseidovi podaří Justice League porazit a zničit Zemi, což Smith srovnává s ikonami Star Wars: Impérium vrací úder a Avengers: Infinity War. Třetí díl se měl odehrávat opět na Zemi, která je v tu chvíli zdevastovaná a podrobená, zbytky superhrdinů se nakonec utkají s Darkseidem, kterého ve finální bitvě porazí. Šance, že bychom se těchto pokračování dočkali je sice mizivá, ale člověk nikdy neví a fanoušci mohou i nadále doufat.

 1 586 zobrazení   206 se líbí
Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez!
Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez!
18.03.2021 8:00:00 | Filmové novinky

V pátek Disney na své streamovací stanici odvysílá první díl očekávané komiksové série The Falcon and the Winter Soldier. Ve finální ukázce pak žánrově láká na skvělou akci, špionážní thriller a buddy komedii.

Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
17.03.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Již zítra čeká diváky po celém světě jedna z největších komiksových událostí letošního jara. A ano, je největší, protože je skoro jediná. Přesto je ukázka na režisérskou verzi Ligy spravedlnosti opravdu epická.

Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things
Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things
17.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Duem nových ukázek Netflix míří na dva na první pohled vzdálené divácké okruhy. Ve fantasy detektivce Příležitostní detektivové z Baker Street se bude snažit hlavně pobavit, městské drama Betonový kovboj zase potěší milovníky dramat.

První reakce: Snyderova Liga spravedlnosti je detailnější. Je ale lepší?
První reakce: Snyderova Liga spravedlnosti je detailnější. Je ale lepší?
16.03.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Očekávanou Ligu spravedlnosti Zacka Snydera už měli možnost vidět první novináři, kteří si své dojmy obratem nenechali pro sebe. Uspokojí čtyřhodinový opus i někoho jiného než nejvěrnější fanoušky?