FB pixel TP pixel
Netflix uvede komedii s monstry od tvůrců Stranger Things. Máme trailer! © TMDB

Netflix uvede komedii s monstry od tvůrců Stranger Things. Máme trailer!

Pandemie koronaviru způsobila, že se do českých kin řada povedených filmů nepodívala. Naštěstí je tu Netflix, aby opět zachránil den a dal nám jednu z nejlepších komedií posledních let. A výhodou je, že se navíc jedná o post-apokalypsu s příšerami od producenta Stranger Things!

Filmové novinky 21. 3. 2021 9:00 | Filmové novinky

Dylan O'Brien patří mezi největší mladé sympaťáky současného Hollywoodu a na svých bedrech už utáhl Young Adult frančízu Labyrint, ve které prchal s dalšími mládežníky z vražedného... labyrintu. A prchat bude i tentokrát, neboť Netflix od studia Paramount zakoupil práva na snímek Láska a příšery, v němž zemi ovládnou... no ano, příšery. Dylan O'Brien se mezi nimi bude muset proplétat při cestě napříč Amerikou, aby se dostal za svou láskou s pohlednou tváří Jessicy Henwick (Hra o trůny, Iron Fist). A soudě z traileru u toho bude velká porce humoru a zábavy. Ostatně nemusíme stavět jen na trailerech. Film, který produkoval Shawn Levy stojící za Stranger Things, si totiž odbyl již loni premiéru v USA a získal naprosto fantastické recenze, když má aktuálně na webu Rotten Tomatoes 92 procent pozitivních reakcí. Snímek bude mít na Netflixu premiéru již 14. dubna.

 6 708 zobrazení   40 se líbí
Má Liga spravedlnosti šanci na pokračování? O čem by byly další díly?
Má Liga spravedlnosti šanci na pokračování? O čem by byly další díly?
19.03.2021 | Filmové novinky

Aby prý byl Zack Snyder věrný své vizi, zakončil svou čtyřhodinovou verzi Ligy spravedlnosti natočenou pro HBO cliffhangerem. I když prý zatím Warneři o pokračování neuvažují, ví se, jakým směrem by se další díly ubíraly.

Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez!
Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez!
18.03.2021 8:00:00 | Filmové novinky

V pátek Disney na své streamovací stanici odvysílá první díl očekávané komiksové série The Falcon and the Winter Soldier. Ve finální ukázce pak žánrově láká na skvělou akci, špionážní thriller a buddy komedii.

Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
17.03.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Již zítra čeká diváky po celém světě jedna z největších komiksových událostí letošního jara. A ano, je největší, protože je skoro jediná. Přesto je ukázka na režisérskou verzi Ligy spravedlnosti opravdu epická.

Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things
Netflix láká na fantasy detektivku a western s hvězdou Stranger Things
17.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Duem nových ukázek Netflix míří na dva na první pohled vzdálené divácké okruhy. Ve fantasy detektivce Příležitostní detektivové z Baker Street se bude snažit hlavně pobavit, městské drama Betonový kovboj zase potěší milovníky dramat.