FB pixel TP pixel
Zapomeňte na MasterChefa. Kašpárkova Pekelná kuchyně odstartovala © Voyo / TV Nova

Zapomeňte na MasterChefa. Kašpárkova Pekelná kuchyně odstartovala

MasterChef si dává pauzu a na jeho místo nastupuje další populární kulinářský formát. V jeho středu stojí Radek Kašpárek, který se pokusí najít nejlepšího kuchaře do své nové restaurace. Šťastný výherce si však nejprve musí projít doslova peklem.

České novinky 28. 8. 2024 19:00 | České novinky

Velkou bombou letošního podzimu zřejmě bude nová reality show s Radkem Kašpárkem Hell's Kitchen Česko. V té se šestnáct profesionálních kuchařů utká o místo šéfkuchaře v nové restauraci zmíněného gastronomického guru. Má to ale jeden háček. Musí se naprosto vzdát kontaktu s okolním světem. Kdo tohle peklo přežije a vybojuje si místo po boku michelinského šéfkuchaře?

Populární formát v Česku

V zahraničí je kuchařská reality show Hell’s Kitchen dobře známá. Prakticky každý si vzpomene na reakce neústupného kuchaře Gordona Ramseyho, který vyhazuje jídlo do koše, kritizuje kuchaře a nelítostně uzavírá ohnivou restauraci. Tuzemská verze oblíbeného formátu vstupuje na obrazovky 28.8. na Voyo i na Nově. Od druhé epizody dostanou předplatitelé Voyo výhodu a novou epizodu uvidí s 24hodinovým předstihem.

Šéfem Hell’s Kitchen bude již zmíněný Radek Kašpárek, který bude vybírat vítěze a zároveň také šéfkuchaře do své nové restaurace. Jeho úkolem bude především dohlížet na chod a výdej večeří v Hell’s Kitchen. Asistovat mu budou dva sous-chefové, z nichž každý dostane na starost jeden tým. Společně se budou snažit obsloužit restauraci, která se pro ně stane i peklem. Šestnáct soutěžících bude od prvního dne uzavřeno v pekelné kuchyni bez kontaktu s okolním světem. Ubytování nesmí opustit a zároveň budou rozděleni do dvou týmů – červeného a modrého. Každý tým musí každý večer obsloužit svou část restaurace. Komu se nebude dařit, dostane co proto. Ostatně na konci každého večera čeká soutěžící vyřazování. V pozdějších kolech dojde ke sloučení do jednoho týmu. Důvodů překonat veškeré nástrahy je ale dostatek. Soutěžící totiž bojují o pozici kreativního šéfkuchaře v restauraci 420 a výhru 2,5 milionu korun.

Zdroj: TV Nova / Voyo

 19 zobrazení  
Megahit Novy Jedna rodina je zpátky. Rodinné štěstí naruší nečekaná dramata
Megahit Novy Jedna rodina je zpátky. Rodinné štěstí naruší nečekaná dramata
26.08.2024 20:00:00 | České novinky

Oblíbená vztahovka Jedna rodina se vrací a diváci se mohou těšit na novoty. Dorazí novorozené miminko, soukromý detektiv, rázná primářka kliniky nebo staronové lásky. Hrdinové to zkrátka stále nebudou mít jednoduché.

Velké finále seriálu ZOO je tady. Prima už chystá nástupce, Burešová se nudit nebude
Velké finále seriálu ZOO je tady. Prima už chystá nástupce, Burešová se nudit nebude
19.08.2024 19:00:00 | České novinky

Léto je definitivně u konce a to znamená jediné. Návrat na obrazovky slaví úspěšné tituly všech televizí a na Primě nemůže chybět telenovela ZOO. Ta baví diváky od roku 2022 a nyní přichází její konec. Kde diváci uvidí Evu Burešovou?

Nabitý podzim na Nově: Změny v Ulici i Na lovu, Kašpárek v kuchyni i nový Čmaňa. Víme, kdy co poběží
Nabitý podzim na Nově: Změny v Ulici i Na lovu, Kašpárek v kuchyni i nový Čmaňa. Víme, kdy co poběží
16.08.2024 19:00:00 | České novinky

TV Nova a streamovací služba Voyo zahajují velkou podzimní nabídku, která vezme útokem nejen obývací pokoje, ale v případě streamovací platformy i počítače či mobilní telefony. Dojde nejen na návraty milovaných seriálů, ale i novinky, které chtějí trhat rekordy sledovanosti.

Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina
Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina
13.08.2024 15:30:00 | České novinky

Prima sice své podzimní trumfy již vytasila, nic moc nového ohledně originálního fikčního obsahu ale programové schéma nepřineslo. Zdá se ale, že si komerční dvojka schovává své trumfy na konec roku.