FB pixel TP pixel
Rod draka v traileru vrací úder Pánu prstenů. Podívejte se na epické 3 minuty © HBO Max

Rod draka v traileru vrací úder Pánu prstenů. Podívejte se na epické 3 minuty

Po megalomanské upoutávce na první řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci nyní přichází se svým tříminutovým nářezem i HBO. To rozšířilo původní trailer o nové záběry a snaží se nás přesvědčit, že právě seriál o Targaryenech bude fantasy událostí roku.

25. 7. 2022 14:00 | Filmové novinky

Po majestátní ukázce na seriálového Pána prstenů se opět hlásí o slovo HBO se svým prequelem Hry o trůny Rod draka. V novém traileru vidíme, že ústřední postava, Viserys I., chce předat vládu své dceři Rhaenyře. To se ovšem nelíbí jeho bratru Daemonovi, který prahne po Železném trůnu a hodlá jej pro své potřeby získat. Právě tyto události, ve kterých sehrají svou roli i draci ovládaní rodem Targaryenů, povedou k vleklé občanské válce.

Rod draka dorazí na HBO Max 21. srpna a v hlavní roli Viseryda uvidíme Paddyho Considina, jeho dceru Rhaenyru pak ztvární Emma D'Arcy. V dalších rolích se můžeme těšit na Matta Smithe, Olivii Cooke, Grahama McTavishe či Steva Toussainta.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Marvel odhalil velkolepé plány i nového Thanose. Konečně vrátí i Avengers
Marvel odhalil velkolepé plány i nového Thanose. Konečně vrátí i Avengers
25.07.2022 11:55:00 | Filmové novinky

Zatímco warnerovský panel letos nabídl jen trailery na Black Adama a druhého Shazama, Marvel do toho šlápl naplno. Kevin Feige v San Diegu představil kompletní plány na pátou fázi i začátek fáze šesté. A máme se vskutku na co těšit.

Akční král je zpátky! Trailer na Johna Wicka 4 trhá armádu zabijáků na kusy
Akční král je zpátky! Trailer na Johna Wicka 4 trhá armádu zabijáků na kusy
25.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Ostřílený zabiják John Wick se vrací zpátky do akce a tentokrát budou katany létat vzduchem ve velkém. Čekají nás však i záplavy vystřelených šípů a chybět nemohou ani přestřelky či hlavy proražené sekerou.

Hulk v traileru na She-Hulk učí svou nástupkyni, ukazuje se i Daredevil
Hulk v traileru na She-Hulk učí svou nástupkyni, ukazuje se i Daredevil
24.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

V novém seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se dočkáme další členky Avengers. Tu bude učit samotný Hulk a ona sama se stane právní zástupkyní superhrdinů. V traileru Marvel odhalil i spoustu hostujících hrdinů. Největší ohlasy získává návrat Daredevila.

Nejpodceňovanější komiksový hrdina v traileru mlátí draka a chce být jako Batman
Nejpodceňovanější komiksový hrdina v traileru mlátí draka a chce být jako Batman
24.07.2022 13:45:00 | Filmové novinky

Zachary Levi a spol. se vrací v první oficiální upoutávce na snímek Shazam: Hněv bohů. Pokračování hitu z roku 2018 je podle traileru větší a pompéznější a nabízí kupu hlášek i narážek na další slavné filmové série.