FB pixel TP pixel
Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina © FTV Prima

Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina

Prima sice své podzimní trumfy již vytasila, nic moc nového ohledně originálního fikčního obsahu ale programové schéma nepřineslo. Zdá se ale, že si komerční dvojka schovává své trumfy na konec roku.

České novinky 13. 8. 2024 15:30 | České novinky

Po oznámení nepříliš pestrého podzimního programu, který se opře především o pokračování již existujících seriálů a nové příspěvky z žánru reality tv, přišla televize se zajímavou novinkou. Ještě do konce roku by totiž měla odpremiérovat nový seriál od tvůrců nesmírně populárního krimi seriálu Polda. Ten na obrazovkách televize oficiálně skončil v průběhu jara.

Projekt Hrdina by měl přilákat diváky, kterým se bude stýskat po Davidu Matáskovi, díky svému výjimečnému spojení krimi žánru a humoru. V hlavní roli „hrdiny“ – detektiva Adama – se představí Jan Nedbal, českým divákům známý především jako jeden z bratrů Mašínů z oceněného historického dramatu Bratři. Sekundovat mu budou Kristýna Boková s Ondřejem Malým.

Velká očekávání Primy

Hrdina by měl, co se sledovanosti týče, naplnit opravdu velká očekávání Primy. Polda byl jedním z divácky nejpopulárnějších seriálů na televizních obrazovkách obecně. Poslední z jeho šesti řad se těšila sledovanosti kolem 1,1 milionu diváků. Nyní přes léto televize oblíbený seriál reprízuje a stále se těší, i na jinak slabší prázdninovou sledovanost, pěkným číslům. Na Hrdinu jsou tedy dozajista kladeny velké nároky a snad se mu je i podaří naplnit.

Zdroj: Mediář

Nova odhalila největší hity podzimu. Záhadné případy, náhrada MasterChefa i pokračování
Nova odhalila největší hity podzimu. Záhadné případy, náhrada MasterChefa i pokračování
11.08.2024 13:30:00 | České novinky

Své podzimní novinky již představil jak veřejnoprávní vysílatel Česká televize, tak i Prima, vyzyvatel komerční jedničky TV Nova. Jako poslední se tedy čekalo, čím se bude chtít blýsknout televize z Barrandova. Mimo nového retro loga pak představila i poměrně nabitý program s množstvím novinek.

Neskutečně slabý program Primy na podzim. Opisuje, postrádá nápady a vytahuje retro
Neskutečně slabý program Primy na podzim. Opisuje, postrádá nápady a vytahuje retro
02.08.2024 14:05:00 | České novinky

S blížícím se začátkem školního roku nastal také čas na představení podzimních novinek a programových schémat televizí. Zatímco Česká televize vsadila na bohaté výpravné novinky, Prima se rozhodla vydat opačnou cestou.

Největší české hity podzimu odhaleny. Kriminálky, komedie roku i ojedinělé sci-fi
Největší české hity podzimu odhaleny. Kriminálky, komedie roku i ojedinělé sci-fi
26.07.2024 14:50:00 | České novinky

Kvalita televizní produkce stoupá nejen celosvětově, ale mílovými kroky i u nás. Předním hráčem je již tradičně Česká televize. I letos na podzim se můžeme těšit na nové a odvážné projekty, od kterých si veřejnoprávní vysílatel slibuje milionovou sledovanost.

Veleúspěšný Odznak Vysočina dnes končí. Nova uvede starší náhradu
Veleúspěšný Odznak Vysočina dnes končí. Nova uvede starší náhradu
07.07.2024 14:00:00 | České novinky

TV Nova 7. července uvádí závěrečný díl populární kriminálky Odznak Vysočina. Oblíbený seriál, jenž se dočkal již tří řad, uvede svou dosud poslední 8. epizodu a o týden později bude nahrazen další krimi. Tentokrát však nepůjde o novinku, ale o starší kousek.