FB pixel TP pixel
Hulk dostává seriál. První trailer nové marvelovky má akci i kotel humoru © Marvel Studios

Hulk dostává seriál. První trailer nové marvelovky má akci i kotel humoru

Marvel pokračuje v trendu starších hrdinů předávajících pomyslnou štafetu nové generaci hrdinů. Nyní přišla řada na zeleného obra Hulka, který bude mentorovat svou sestřenku Jennifer Walters aka She-Hulk!

18. 5. 2022 9:00 | Filmové novinky

8. června bude mít premiéru nový marvelovský seriál pro mladší publikum Ms. Marvel, Disney ve spolupráci s Marvelem však na nic rozhodně nečekají a hrnou na svět další seriál, který spatříme již 17. srpna. A tentokrát půjde o hodně zelenou podívanou. Na obrazovky televizí a monitory počítačů se totiž vydá She-Hulk v podání Tatiany Maslany. Ta si zahraje právničku Jennifer Walters, sestřenku Bruce Bannera, která podědí jeho schopnosti a začne se měnit do extrémně silné zelené superhrdinky. Na rozdíl od Bannera, který s Hulkem dlouho bojoval, než ho dokázal plně ovládat, se však Walters poměrně rychle přizpůsobí a své barevné alterego začne naplno využívat v pracovním životě právničky superhrdinů i osobním životě. Z čehož ostatně těží i trailer, který je více právnickou komedií než hrdinským spektáklem.

She-Hulk samozřejmě bude spadat do Marvel Cinematic Universe, což znamená napojení na spoustu předchozích i budoucích filmů. Mark Ruffalo se tudíž vrací jako mentorující Bruce Banner, fanoušci se mohou těšit i na Tima Rotha, jenž opět ztvární Emila Blonského alias Abomination (nedávno jsme ho viděli v Shang-Chim). Dorazí i Benedict Wong jako Sorcere Supreme Wong a záporačkou bude mocná Titania v podání Jameely Jamil. She-Hulk bude mít celkem 8 epizod a za většinou z nich stojí v komediích s příměsí dramatu zběhlá Kat Coiro.

 282 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Hemsworth a režisér Top Gunu 2 ukázali zvrhlý trailer nového sci-fi Netflixu
Hemsworth a režisér Top Gunu 2 ukázali zvrhlý trailer nového sci-fi Netflixu
17.05.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Režisér Joseph Kosinski a hvězda série Vyproštění a hvězdný Thor Chris Hemsworth spojují síly a v traileru prezentují nové sci-fi Spiderhead, které ukazuje zvrhlý experiment s drogami, který úplně nevyjde podle představ.

První trailer nového Predátora ukazuje střet s indiány. Film kina vynechá
První trailer nového Predátora ukazuje střet s indiány. Film kina vynechá
17.05.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný návrat sci-fi série Predátor je konečně je tady. Již 5. srpna bude mít premiéru nový snímek Prey, který nás zavede 300 let do minulosti a vesmírného lovce postaví proti indiánům.

Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku
Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku
17.05.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Loni Netflix poprvé spustil pro své fanoušky přehlídku nejzajímavějších chystaných filmů a seriálů pojmenovanou Geeked Week. Ačkoli do letošního konání chybí ještě několik týdnů, po odhalení nové upoutávky to rozhodně vypadá, že čekání bude stát za to.

Drsná čistka pokračuje. Nový vlastník HBO ruší dalších pět seriálů
Drsná čistka pokračuje. Nový vlastník HBO ruší dalších pět seriálů
15.05.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Discovery po svém spojení s Warner Bros. pokračuje v nemilosrdném rušení dalších a dalších seriálových projektů. Po konci několika seriálů z vesmíru Arrowverse to tentokráte odnesla celá řada dalších a to včetně další komiksovky.