FB pixel TP pixel
Indiana Jones 5 ukazuje v traileru největší akční scény a ještě víc omlazeného Forda © Lucasfilm

Indiana Jones 5 ukazuje v traileru největší akční scény a ještě víc omlazeného Forda

Už 29. června vstoupí do českých kin závěrečný film ze série o Indiana Jonesovi. Nebo alespoň poslední film, v němž se objeví v hlavní roli Harrison Ford. Ten bude v závěrečném filmu s podtitulem Nástroj osudu bojovat znovu proti mocichtivým nacistům.

7. 4. 2023 14:50 | Filmové novinky

Nový trailer na Indiana Jonese a nástroj osudu, který byl zveřejněn v rámci letošního ročníku Star Wars Celebration, odhaluje už poměrně dost ze zápletky filmu. Zjistíme tedy, že hlavním tahounem příběhu očividně nebude Jones samotný, ale jeho kmotřenka Helena, která se snaží najít tajemný nástroj osudu, jenž zjevně dokáže měnit jakékoli chyby minulost. A právě proto po něm prahnou nacisté pod vedením Jürgena Vollera. Charismatický padouch s tváří Madse Mikkelsena se podílel na vesmírném programu USA a nyní hodlá vzít moc nad světem opět do svých rukou. A je na starém Jonesovi a mladé světoběžnici, aby mu v tom zabránili.

Trailer odhaluje celou řadu velkých scén, primárně pak Jonesův úprk na koni skrze promenádu i metro. Později dojde i na luštění hádanek v chrámu a samozřejmě i na obligátní skákání z hořícího letadla. Trailer skrze umný střih slibuje velkolepý závěrečný triumf věhlasného archeologa, na skutečný výsledek si ale budeme muset ještě chvíli počkat. Snad se tedy Harrison Ford rozloučí v nejlepší možné formě.

Zdroj: Polygon

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový Star Wars seriál konečně splní sny všech fanoušků! Trailer je naprosto úžasný
Nový Star Wars seriál konečně splní sny všech fanoušků! Trailer je naprosto úžasný
07.04.2023 14:15:00 | Filmové novinky

V rámci Star Wars Celebration jsme se konečně dočkali první upoutávky na chystaný seriál Ahsoka, který bude vyprávět o dalších osudech bývalé rytířky Jedi. Nový trailer přitom potvrzuje, že v podstatě půjde o velký mix toho nejpopulárnějšího ze Star Wars za poslední roky a fanoušky čeká tuna milých odkazů, které je dostanou do varu.

V novém sci-fi seriálu je lidstvo na hraně zániku. Trailer je strhující podívanou
V novém sci-fi seriálu je lidstvo na hraně zániku. Trailer je strhující podívanou
06.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Už 5. května čeká fanoušky nepříjemných vizí budoucnosti čerstvá dávka deprese. Přiřítí se totiž nový seriál Silo, který zobrazuje lidstvo na pokraji smrti. Zdá se však, že existuje i šance na lepší život.

Netflix je vysmátý. Nová komedie drtí sledovanost a pomohla i staršímu hitu
Netflix je vysmátý. Nová komedie drtí sledovanost a pomohla i staršímu hitu
06.04.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix může slavit, jeho komediální novinka s Adamem Sandlerem zaznamenala úchvatnou sledovanost, která patří vůbec mezi nejlepší výsledky Netflixu v rámci daného žánru. Nenávist kritiků tak streamera i hlavní hvězdu rozhodně trápit nemusí.

Nejdražší seriál roku provází ohromné problémy. Může jít o propadák za 300 milionů
Nejdražší seriál roku provází ohromné problémy. Může jít o propadák za 300 milionů
06.04.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Amazon už koncem dubna uvede jeden z nejdražších seriálů všech dob, který v rámci jeho projektů patří z hlediska nákladů na druhé místo historických tabulek. Opravdu ale bude tak epický jako Pán prstenů nebo konkurenční Hra o trůny?