FB pixel TP pixel
Z Netflixu zmizí oblíbené akčňáky, horory i pohádky. Celkem jde o desítky filmů a seriálů © Lionsgate

Z Netflixu zmizí oblíbené akčňáky, horory i pohádky. Celkem jde o desítky filmů a seriálů

Ani v dubnu se bohužel nevyhneme odlivu řady titulů z Netflixu. Konec jednotlivých filmů a seriálů proběhne průběžně napříč měsícem, nejhorší v tomto směru bude úplný konec, kdy zmizí celá řada populárních snímků.

5. 4. 2023 19:30 | Filmové novinky

První polovina dubna nebude na odliv zajímavých titulů příliš bohatá. Za zmínku stojí 6. dubna konec dramedie Král Staten Islandu, případně 8. dubna zmizení hororu Hush od Mikea Flanagana. Ten je ale dostupný beztak bez české podpory. 11. dubna utrpí hlavně rodiny s dětmi kvůli zmizení filmů Shrek Třetí a Shrek: Zvonec a konec, 14. dubna dojde řada i na Návrat do Modré laguny, Mimi šéfa, hudební hitovku Zpívej a horory Hostel či Klíč.

Z Netflixu zmizí oblíbené akčňáky, horory i pohádky. Celkem jde o desítky filmů a seriálů © Channel 4

V druhé polovině měsíce hodně zamrzí zmizení nenápadné komediální pecky Cuckoo, v níž se po Twilightu fantasticky vykoupil Taylor Lautner (dejte si to, je tady vážně fenomenální!), a 25. dubna odejde v anglické verzi Netflixu dostupný sitcomový fenomén Ajťáci. Solidní zábavu nabízí i sci-fi dramedie Výbuch o teenagerech, kteří ze záhadného důvodu explodují. Ta zmizí 28. dubna.

A od 30. dubna začne čistka ve velkém. Zmizí totiž akčňáky Miliónový hurikán, Ava: Bez soucitu, butlerovský Útok z hlubin, Resident Evil, Resident Evil: Apokalypsa, Resident Evil: Odveta, Resident Evil: Poslední kapitola ' nebo Policajt v Beverly Hills. Z hororů pak zmizí oba díly V zajetí démonů, dobrodružná Cesta na tajuplný ostrov 2, nebo chválená romantická komedie Galerie zlomených srdcí či animovaně-basketbalová nostalgie Space Jam. Z kriminálek nás opustí Debbie a její parťačky a z historických seriálů dojde na velkou ztrátu v podobě pecek Bílá královna, Bílá princezna a Španělská princezna. Celkem v dubnu zmizí 55 filmů a seriálů a kompletní seznam si můžete i s dosavadním výhledem titulů prohlédnout v našem kalendáři. Věříme, že vám pomůže dokoukat si vše z vašeho watchlistu.

Zdroj: Vlastní / Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový trailer na Barbie je úplný úlet. Nic podobného letos neuvidíte
Nový trailer na Barbie je úplný úlet. Nic podobného letos neuvidíte
05.04.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Není pochyb o tom, že hraná verze Barbie patří mezi nejbizarnější počiny letošního roku. Na druhou stranu je potřeba uznat, že režisérka a scenáristka Greta Gerwig naprosto akceptovala růžový svět panenek a posílá do kin něco vskutku jedinečného.

Hra o trůny jen tak neskončí. Nový seriál ukáže epický počátek Železného trůnu
Hra o trůny jen tak neskončí. Nový seriál ukáže epický počátek Železného trůnu
05.04.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Úspěch fantasy seriálu Rod draka, který rozšířil populární svět Hry o trůny, povzbudil vedení HBO v hledání dalšího projektu z tohoto univerza. Vypadá to, že jeden takový už našli.

Netflix láká na své největší dubnové hity. Uvede populární fantasy i historickou řež
Netflix láká na své největší dubnové hity. Uvede populární fantasy i historickou řež
04.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Největší streamovací služba Netflix si hned na úvod měsíce dubna přichystala upoutávku, která shrnuje největší hity, které diváky mají v následujících týdnech přilákat k obrazovkám televizí, mobilních telefonů i počítačů. V uvedeném videu však kupodivu řada zajímavých chystaných projektů chybí.

Harry Potter se má dočkat prvního seriálu. Záměr tvůrců je ohromným zklamáním
Harry Potter se má dočkat prvního seriálu. Záměr tvůrců je ohromným zklamáním
04.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav má příští týden oznámit novou strategii pro streamovací platformy, už nyní ale server Bloomberg přinesl zprávu, která není ani tak vzrušující, jako spíš určitým podivným způsobem zajímavá. Populární fantasy série Harry Potter se podle všeho dočká seriálového zpracování.