FB pixel TP pixel
Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky © Viacom18 Studios

Zapomeňte na Toma Cruise! Trailer indického Top Gunu vás odpálí ze sedačky

V uplynulých dnech byly konečně potvrzeny práce na třetím Top Gunu s Tomem Cruisem, Indové jsou však napřed a přichystali si svou verzi stíhačkové legendy. A soudě podle traileru doručí akční zběsilost, ve které nebudou chybět ani bollywoodské tance a přestřelky na zemi.

Filmové novinky

Za chystaným indickým snímkem Fighter stojí Viacom18 Studios ve spolupráci s Marflix Pictures. Režíruje pak jeden z aktuálně nejžhavějších režisérů v Indii Siddharth Anand, který stál mimo jiné za hitem Pathaan s místní hereckou legendou Sharukhem Khanem. Ten se v novém snímku sice neobjeví, to ale neznamená, že film nebude mít hvězdné obsazení. V hlavních rolích se představí jiná velká celebrita Hrithik Roshan, ale také Deepika Padukone nebo Anil Kapoor. A trailer vypadá rozhodně zábavně.

Připravit se samozřejmě musíte na indickou zběsilost, která ve snaze o nejstylovější akci pod sluncem příliš nehledí na kvalitu triků, zároveň už samotný trailer několikrát výrazně změní atmosféru a kromě válečného spektáklu nemohou chybět ani bollywoodské tance a v závěru i drsná přestřelka, která působí spíše jako řežba á la Expendables. Zkrátka indická multižánrová klasika, která plácá páté přes deváté, ale záhadným způsobem to obvykle funguje. Zápletka je pak poměrně prostá a de facto odpovídá té z Top Gunu. V údolí Šrínagar se vojenská aktivita vymkne z rukou, a tak musí být ustanovena nová jednotka Air Dragons, která má za úkol reagovat na cizí hrozby. Vybraní letci jsou nejlepší ze své generace a jsou odhodlaní dát své vlasti vše, zatímco řeší osobní i pracovní vzestupy a pády.

Snímek má dokonce v USA stanovenou premiéru v USA na 25. ledna, a to včetně uvedení v IMAXu. Ostatně není se čemu divit, Anandův Pathaan je dodnes celosvětově nejúspěšnější indicky mluvící film, když napříč světem utržil téměř 130 milionů dolarů.

Zdroj: Deadline / Viacom18 Studios

Válka o osud lidstva začíná! Akční sci-fi Halo v traileru konečně dělá radost fanouškům
Válka o osud lidstva začíná! Akční sci-fi Halo v traileru konečně dělá radost fanouškům
14.01.2024 13:40:00 | Filmové novinky

Pokud vám první řada sci-fi Halo přišla málo akční a zvažovali jste, že se seriálem možná skončíte, měli byste tohle rozhodnutí ještě přehodnotit. Druhá řada totiž vypadá z nejnovější ukázky jako návrat k předloze a podobě, po které fanoušci herní série toužili.

Nejatmosféričtější kriminálka současnosti se vrací. Skvělý trailer láká na japonské podsvětí
Nejatmosféričtější kriminálka současnosti se vrací. Skvělý trailer láká na japonské podsvětí
14.01.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Vysoce atmosférické neonoirové krimi Tokyo Vice od Michaela Manna, které je k vidění na HBO, v únoru vstoupí do své druhé řady. Vydaný trailer naznačuje, že nás pokračování zavede ještě hlouběji do tokijského kriminálního podsvětí a hlavním hrdinům i jejich blízkým půjde opět o život.

České sci-fi Bod obnovy míří exkluzivně na Netflix. Prostřílí se i Mašíni
České sci-fi Bod obnovy míří exkluzivně na Netflix. Prostřílí se i Mašíni
12.01.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Pokud bychom se zamysleli nad nejvýraznějšími českými tituly loňského roku, určitě by nám na mysli vytanula (snad kromě Kazmovy ONEMANSHOW) dvojice podzimních filmů Bod obnovy a Bratři, která teď míří na Netflix. A to dokonce ve stejný den.

Jeremy Renner po zranění znovu točí. Ukázal první fotku po návratu před kamery
Jeremy Renner po zranění znovu točí. Ukázal první fotku po návratu před kamery
12.01.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Jeremy Renner je zpátky! Přesně po roce a devíti dnech se herecký představitel Avengera Hawkeye a dalších slavných rolí vrátil po vážném zranění sněžným pluhem zpátky před kamery. S fanoušky pak sdílel první fotografii.