FB pixel TP pixel
Apple chystá říznou sci-fi o invazi mimozemšťanů. Mrkněte na trailer © TMDB

Apple chystá říznou sci-fi o invazi mimozemšťanů. Mrkněte na trailer

Na Apple TV+ se za nedlouho dočkáme nové, skvěle vypadající sci-fi série Invasion, která zprostředkuje pohled na invazi mimozemšťanů perspektivou různých postav z odlišných částí planety.

Filmové novinky

Apple se svou streamovací službou za svou konkurencí stále pokulhává, když je mnohými brána spíše jako doplněk ke koupi nového iPhonu než jako regulérní internetová platforma, která by sama o sobě lákala nové předplatitele. To ale neznamená, že se na ní neobjevují zajímavé tituly. Naopak, seriály jako hororový Servant, drama z alternativní reality For All Mankind nebo komediální překvapení Ted Lasso dokazují, že Apple TV+ umí připravit kvalitní projekty, navíc přinejmenším skvěle vypadající a technicky vypiplané. Nyní zábavní divize technologického giganta vypustila ukázku na chystanou sci-fi Invasion, do jejíž první řady nasypala úctyhodných 200 milionů dolarů.

Seriál bude vyprávět poměrně obligátní story o invazi mimozemšťanů. Tu budeme ovšem sledovat očima několika obyčejných postav z různých míst planety. První série nabídne 10 epizod a z ukázky je zřejmé, že to bude opět oku lahodící podívaná. Za seriálem stojí Simon Kinberg, který se podílel na několika X-Men filmech, animovaném seriálu Star Wars Povstalci nebo ceněnou sci-fi Marťan. Hlavní hvězdou Invaze bude sympaťák Sam Neill (Jurský park) v roli šerifa, vojáka nasazeného v Afghánistánu sehraje Shamier Anderson a imigrantku Aneeshu ztvární Golshifteh Farahani. Na Apple TV+ bude novinka k dispozici od 22. října.

 593 zobrazení  
První pohled na Sandmana, nebo Papírový dům. Netflix ukazuje novinky
První pohled na Sandmana, nebo Papírový dům. Netflix ukazuje novinky
08.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Druhý den netflixácké obdoby Comic Conu je za námi a s ním i pravidelná porce novinek. Tentokrát se dostalo na seriálové pecky typu The Umbrella Academy nebo Papírový dům, první ochutnávky se dočkali i fanoušci Sandmanu nebo Cowboy Bebop.

První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší?
První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší?
08.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Vybraní recenzenti měli možnost vidět první dva díly z chystané marvelovky Loki. Jaké jsou jejich reakce? Dostaneme i do třetice další skvělý seriál, nebo tentokrát Marvel klopýtl?

Světlo a stíny či Van Damme. První den novinek z Netflix akce pro geeky
Světlo a stíny či Van Damme. První den novinek z Netflix akce pro geeky
07.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Dnes odstartoval Netflix Geeked Week, což je historický první globální akce Netflixu, kterou se snaží přiblížit legendárnímu Comic Conu. Je plná oznámení, novinek, fotek či trailerů a my jsme pro vás vybrali to nejzajímavější za první den. Čekejte další porce až do čtvrtka.

10 červnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit Netflix
10 červnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit Netflix
07.06.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Jaké pořady si Netflix připravil pro své předplatitele na červen? Nechybí ambiciózní komiksová adaptace, přírodopisný dokument, severské mysteriózní drama nebo dojemná komedie. Nabídka je opět pestrá a zajímavá.