FB pixel TP pixel
Nejpodceňovanější akční seriál se vrací. Trailer má Prahu i šmrnc Jacka Bauera © Amazon Studios

Nejpodceňovanější akční seriál se vrací. Trailer má Prahu i šmrnc Jacka Bauera

Mysleli jste si, že po Pánovi prstenů už Amazon letos nic epického nenabídne? Chyba lávky! Ještě před koncem roku se totiž vrátí akční analytik CIA Jack Ryan a opět u toho bude spousta akce.

30. 10. 2022 13:30 | Filmové novinky

Co by to bylo za Vánoce, kdyby při nich nevybouchla střecha Nakatomi Plaza nebo třeba půlka Prahy. To si zřejmě řekli v Amazonu, když se rozhodli, že třetí řada akčního seriálového hitu Jack Ryan zamíří mimo jiné do Prahy a premiérového uvedení na streamovací službě Prime Video se dočká 21. prosince. Jeden z podceňovaných seriálů posledních let opět v traileru dokazuje, že blíže jsme kultovním 24 hodinám a eskapádám Jacka Bauera roky nebyli. Jack Ryan v podání Johna Krasinského totiž vůbec nepřipomíná nudného analytika CIA, jako spíš drsného agenta z ranku Ethana Hunta nebo právě drsňáka s tváří Kiefera Sutherlanda. Vždyť ve třetí řadě dokonce zdrhá před americkými úřady a musí prokázat, že má zase jednou pravdu, aby zničil plán konkurenčních mocností! Už chybí jen sluneční brýle, poděkování prezidentovi a odchod do ústraní za východu slunce a máme tu plnokrevného Bauera se vším všudy!

Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Avatar 2 zničí močové měchýře. Bude delší než jednička i Avengers: Endgame
Avatar 2 zničí močové měchýře. Bude delší než jednička i Avengers: Endgame
30.10.2022 12:40:00 | Filmové novinky

Magazín The Hollywood Reporter získal informace o délce nového dílu megahitu Avatar. A podle všeho bychom si měli před zapnutím promítačky dojít na záchod a raději si ani nekupovat pití. K závěrečným titulkům totiž povede opravdu hodně minut v sedačce.

Zaklínač přeobsadil Geralta z Rivie! Netflix už oznámil hereckou náhradu
Zaklínač přeobsadil Geralta z Rivie! Netflix už oznámil hereckou náhradu
30.10.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Netflixovský Zaklínač po třech sériích ztratí svého ústředního představitele. Kvůli návratu do role Supermana a také upsání se několika dalším projektům v kůži Geralta skončí Henry Cavill. Nahradí jej ale člen oblíbené herecké rodiny, pro kterého to bude velká šance vyrovnat se slavnějšímu staršímu bratrovi.

Komiksové hity od DC mají nového šéfa. Batmanovi bude vládnout hvězda Marvelu
Komiksové hity od DC mají nového šéfa. Batmanovi bude vládnout hvězda Marvelu
28.10.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Snímek Black Adam je dalším svěžím startem pro DC filmový vesmír. O kontinuitu dalších projektů na seriálovém i filmovém poli se nově bude starat sehraná dvojka, která nachystala Peacemakera nebo Sebevražedný oddíl.

Nejslavnější britský sci-fi seriál míří do Česka. Nové epizody budou zlomové
Nejslavnější britský sci-fi seriál míří do Česka. Nové epizody budou zlomové
27.10.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Kultovní britský sci-fi seriál Pán času dostane v chystané nové sérii také nového představitele hlavní role. A díky nové dohodě britské BBC ji budeme moci sledovat i v Česku.