FB pixel TP pixel
Jennifer Garner a David Tennant testují své manželství v novém seriálu HBO © TMDB

Jennifer Garner a David Tennant testují své manželství v novém seriálu HBO

Od pondělí je na HBO a její streamovací platformě HBO GO k dispozici první díl osmidílné komediální minisérie Kempování. Jde o jednu z nejočekávanějších letošních podzimních premiér této stanice.

Filmové novinky 15. 10. 2018 19:20 | Filmové novinky

Toto komediální drama pod vedením Leny Dunham a Jennifer Konner je adaptací stejnojmenného vztahového seriálu z roku 2016 vysílaného na britské televizní stanici Sky. Skupinka známých ve středním věku se vydá na výlet, aby oslavila narozeniny jednoho z nich. Vše organizuje pořádná, ale úzkoprsá a neurotická Kathryn jako manželka oslavence Walta. Ovšem namísto oddechu v přírodě, odpočinkově stráveném čase a oslavy se kempování kvůli vypjatým a nesnesitelným charakterům postav změní ve zkoušku manželství a ohledávání hranic mizérie všech přítomných.

Tvůrkyně seriálu Dunham a Konner se proslavily především svým vztahovým seriálem o mileniálech z New Yorku Girls Girls, ve kterém Dunham hrála hlavní roli. Pro Jennifer Garner v roli obsedantní Kathryn je to první návrat do seriálových vod od dob špionážního hitu Alias (od tvůrce J. J. Abramse), který Garnerovou jako herečku proslavil. Ta pak hrála například roli Elektry v nepříliš povedené verzi Daredevial z roku 2003 nebo oscarové indie komedii Juno z roku 2007. Roli jejího submisivního manžela Walta sehrál David Tennant známý ze seriálů Pán času, Jessica Jones a brzy se objeví v adaptaci Dobrá znamení Terryho Pratchetta a Neila Gaimana na Amazonu.

Zámořské dosud vydané recenze vyznívají smíšeně, veskrze chválí výkony Tennanta a Garnerové, ale humor se jeví jako nefungující a postavy působí jako nesympatické a pro diváka může být obtížné se na ně napojit.

© TMDB

Kempování

Camping | USA | 2018 | Komediální seriály | Vztahy

Narozeninový víkend v přírodě se pro několik starších přátel změní v jednu nekonečnou hádku, která odhalí dávné křivdy a tajemství. Hrají: Jennifer Garner, David Tennant, Arturo del Puerto, Brett Gelman, Cheyenne Haynes, Duncan Joiner, Juliette Lewis

 48 %
 136 zobrazení   2 se líbí
Netflix uvede hororový seriál Haunted, který se natáčel v Česku!
Netflix uvede hororový seriál Haunted, který se natáčel v Česku!
11.10.2018 13:40:00 | Filmové novinky

Překvapivé oznámení proběhlo v těchto dnech: na Netflixu se objeví první seriál s výraznou českou stopou. Jmenuje se Haunted a lidé si v něm budou vyprávět strašidelné historky. Na Netflixu se objeví už 19. října v rámci říjnové “strašidelné nabídky”.

Netflix zakoupil hvězdně obsazené drama o aféře Panama Papers
Netflix zakoupil hvězdně obsazené drama o aféře Panama Papers
11.10.2018 9:00:00 | Filmové novinky

Již v létě se objevovaly zprávy, že streamovací gigant má zájem o Soderberghův poslední projekt a jak se nyní ukázalo, zájem to byl upřímný, protože Netflix nyní oficiálně potvrdil, že bude film Laundromat (Prádelna) financovat a uvádět.

FOTOGALERIE: Komu se postaví Daredevil v nové řadě?
FOTOGALERIE: Komu se postaví Daredevil v nové řadě?
10.10.2018 12:30:00 | Filmové novinky

Příští pátek nás čeká premiéra třetí řady superhrdinské komiksovky Daredevil a my můžeme z vypuštěných trailerů a fotek odhadovat, co tak asi můžeme očekávat, které postavy se objeví a jakým směrem se bude dále příběh vyvíjet.

Nový fantasy seriál na motivy filmu Temný krystal bude opět loutkový
Nový fantasy seriál na motivy filmu Temný krystal bude opět loutkový
09.10.2018 8:20:00 | Filmové novinky

Na newyorském Comic-Conu byly režisérem Louisem Lettierem a televizní producentkou Lisou Henson představeny první záběry a detailnější informace z připravovaného fantasy seriálu ze světa filmového hitu z osmdesátých let Temný krystal. A z reakcí publika se zdá, že seriál svou atmosférou bude navazovat na svého předchůdce.