FB pixel TP pixel
Velký návrat Jeremyho Rennera! Po roční léčbě se vrací k herectví a ikonické roli © Marvel Studios

Velký návrat Jeremyho Rennera! Po roční léčbě se vrací k herectví a ikonické roli

Jeremy Renner je skutečně inspirací pro každého, kdo někdy utrpěl těžký úraz nebo prožil jinak komplikované životní období. Po těžkém zranění sněžným pluhem se dal do roka dohromady natolik, že ohlásil návrat k herectví.

Filmové novinky

Herec Jeremy Renner se objevil v novoročním speciálu CNN, kde se rozpovídal nejen o své terapii po zranění sněžným pluhem, ale také novém hudebním albu, které tento incident inspiroval. A aby toho nebylo málo, přichystal si herec, jemuž po četných zlomeninách hrozil konec kariéry, skutečné překvapení pro filmové a seriálové fanoušky. Oznámil totiž, že se vrací k chválené titulní roli v seriálu Starosta Kingstownu. „Byl to neskutečně nabitý rok. Myslím, že jsem zpátky a dost silný. Doslova se vracím za týden,“ potvrdil v rozhovoru.

Renner již dříve prozradil, že za poslední rok vyzkoušel snad všechny možné způsoby terapie. Od fyzické terapie přes injekce, kmenové buňky až po hyperbarickou komoru či ponory do ledové vody. Jako zásadní ale vidí nastavení mysli, které ho tlačí ke kompletnímu zotavení a tomu být lepší. Renner si uvědomuje, že měl ohromné štěstí a nehodlá svůj život promarnit, ale věnovat ho všem, kteří mu vyjádřili podporu. „Tento rok máme co oslavovat. Mám štěstí, že mám tolik věcí, pro které mohu žít. Mám obří rodinu a desetiletou dceru. Zklamal bych a zkomplikoval hrozně moc lidských životů, kdybych zemřel. Mám tedy rozhodně o co bojovat. Uzdravení je pro mě jedinou cestou. Každý den tvrdě pracuji,“ prohlásil pro CNN.

Renner zůstal po celý loňský rok ohromnou inspirací a důkazem, že pokud skutečně chcete, možné je doslova vše. Pravidelně o svém zdravotním průběhu informoval na sociálních sítích a již v dubnu loňského roku se ukázal na premiéře svého pořadu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera s hůlkou. V listopadu pak na svém Instagramu ukázal video, v němž byl schopen samostatné chůze a výskoků, což naznačovalo jeho návrat do formy. Nejlidštější z Avengerů je tak v osobním životě zdá se skutečně i aktuálně nejsilnějším.

Zdroj: Variety, Instagram / Jeremy Renner

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Disney slaví velký hit závěru roku. Fantasy Percy Jackson překonala očekávání
Disney slaví velký hit závěru roku. Fantasy Percy Jackson překonala očekávání
29.12.2023 18:50:00 | Filmové novinky

Ani Disney se letos neobešel bez mnoha ekonomických škrtů ve své streamovací sekci a s výjimkou seriálů od Marvelu či Lucasfilmu měl problém vyrábět nové hitové projekty. Teď už to ale neplatí, nová fantasy Percy Jackson totiž odstartovala víc než slušně.

Zrodila se nová seriálová klasika? Jedna rodina je víc než další Ulicí a Ordinací
Zrodila se nová seriálová klasika? Jedna rodina je víc než další Ulicí a Ordinací
28.12.2023 14:20:00 | Filmové novinky

Zaujmout v dnešní záplavě nekonečných rodinných seriálů, které si vybudovaly neotřesitelnou základnu skalních diváků i pevné místo v jejich diářích, se na první pohled zdá být nemožné. Duchaplný scénář a sázka na kvalitní obsazení však dokázali i ve zdánlivě obsazených vodách českých rodinných seriálů vykouzlit úspěch jménem Jedna rodina.

Sledovanost sci-fi Rebel Moon je zklamáním. Zack Snyder přesto děkuje fandům za dobytí Netflixu
Sledovanost sci-fi Rebel Moon je zklamáním. Zack Snyder přesto děkuje fandům za dobytí Netflixu
27.12.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Sci-fi Rebel Moon režiséra Zacka Snydera měla odstartovat celý nový multimediální vesmír, úvodní čísla sledovanosti jsou však daleko za očekáváním a o budoucnosti série rozhodnou následující dny. Samotný režisér přesto poděkoval fanouškům, že se dostal na vrchol TOP 10 žebříčku sledovanosti.

Netflix ovládly nečekané hity. Hřebejk vypráskal Rebel Moon, seriálům vládne ohnivá pohoda
Netflix ovládly nečekané hity. Hřebejk vypráskal Rebel Moon, seriálům vládne ohnivá pohoda
26.12.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Vánoce jsou pro diváky po celém světě unikátním obdobím, kdy to žádná velká premiéra nemá jednoduché. Své o tom ví i Zack Snyder, který má sice i v Česku početnou komunitu zastánců, ani on ale nic nezmůže proti síle Jana Hřebejka a jeho Pelíšků. A když jde o seriály, i Češi chtějí spíše navodit domácí pohodu, než prožívat velká dramata.