FB pixel TP pixel
Ježek Sonic 3 ve skvělém traileru bojuje s Keanu Reevesem. Jim Carrey má dvojroli © Paramount Pictures

Ježek Sonic 3 ve skvělém traileru bojuje s Keanu Reevesem. Jim Carrey má dvojroli

Vzpomínáte si ještě na časy, kdy vznikal první filmový Sonic a měli jsme dostat vizuálně odpudivou verzi, která by pravděpodobně zabila celou sérii v samotném zárodku? Nyní přichází již třetí díl filmové série, která se konečně dostala do stavu, kdy vypadá velkolepě, osudově a jako rodinné sci-fi zábava, kterou skutečně chtějí vidět velcí i malí.

Filmové novinky 27. 8. 2024 17:30 | Filmové novinky

Studio Paramount odhalilo první oficiální upoutávku na snímek Ježek Sonic 3, ve kterém se modrý bodliňák společně s Knucklesem a Chvostíkem postaví zlému Shadowovi. Toho si jako dabér zahraje Keanu Reeves, čímž série úspěšně pokračuje v lákání známých jmen. V minulém filmu Ježek Sonic 2 se k týmu přidal Idris Elba, který se posléze dočkal i seriálu Knuckles na Paramount Plus a SkyShowtime.

Premiéra závěrečného dílu trilogie se chystá na prosinec letošního roku, tedy po dvou letech od ohlášení, že projekt dostal zelenou. Chybět samozřejmě ani tentokrát nebude James Marsden jako Tom Wachowski nebo Jim Carrey jako Dr. Robotnik. Ten se tentokrát dočká dokonce dvojrole, když se zhostí i podoby svého vlastního otce. Jak navíc odhaluje první upoutávka, Sonic a Robotnik budou tentokrát muset spojit síly, aby zabránili společné hrozbě. Ostatně když Shadow provádí skluzy na motorce jako z legendární Akiry, víte, že jde do tuhého a ve hře je hromadné ničení.

Ostatně trailer je mnohem temnější než předchozí filmy a zdá se, že Sonic dospívá společně se svým publikem. To už téměř zapomnělo, že série málem započala v roce 2020 s ohyzdným Sonicem, kterého Paramount musel nechat kompletně předělat kvůli protestům fanoušků.

Zdroj: Paramount

Fenomenální návrat Kriminálky Anděl zničil konkurenci. Nejhůře si vede Prima
Fenomenální návrat Kriminálky Anděl zničil konkurenci. Nejhůře si vede Prima
27.08.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Podzimní televizní sezóna odstartovala a TV Nova neponechává nic náhodě. Nová epizoda Kriminálky Anděl si obratem uzurpovala zájem diváků a sledovanost je dokonce vyšší než minulý podzim. Největší prohru si v pondělí večer nadělila Prima, která pokračuje ve výsledcích ze slabého jara.

Konec legend Top Gearu je tady. Clarkson a spol. se dojemně loučí po 22 letech
Konec legend Top Gearu je tady. Clarkson a spol. se dojemně loučí po 22 letech
27.08.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Legendární moderátorské trio Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se vydává na svou poslední společnou jízdu. Upoutávka k finální epizodě automobilové show The Grand Tour slibuje emotivní tečku, která fanoušky připoutá k obrazovkám.

Necenzurovaný Terminátor od Netflixu bere dech. Brutalitu střídá holokaust a válka strojů
Necenzurovaný Terminátor od Netflixu bere dech. Brutalitu střídá holokaust a válka strojů
26.08.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Pokud vás poslední filmy s Terminátorem spíš naštvaly svým tápáním, kudy by se série měla vydat, případně vás moc nebavila kastrace série z hlediska násilí, novinka Netflixu je určena přesně pro vás. Z upoutávek totiž vypadá hodně sebevědomě a nekompromisně.

Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu
Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu
26.08.2024 17:35:00 | Filmové novinky

Minulý týden proběhla v Londýně světová premiéra druhé řady fantasy Pán prstenů: Prsteny moci. Během této události herci a tvůrci slíbili, že nás čeká temnější a drsnější příběh, a zároveň se nevyhnuli otázkám týkajícím se třetí řady.