FB pixel TP pixel
John Wick 3 a dalších 80 pokračování filmů © TMDB

John Wick 3 a dalších 80 pokračování filmů

Dnes byl ohlášen třetí John Wick. A pokud vyrazíte v příštích třech letech do kina, je velká pravděpodobnost že narazíte alespoň 2x za měsíc na film, který je pokračování, předkračování či jiným opakování filmu, který už jste viděli. Dali jsme dohromady ultimativní list všech dvojek, trojek a dalších číslovek, abyste už teď mohli začít nakoukávat.

Tipy na film
 100 zobrazení  
10 seriálů, které sledovat místo Stranger Things
10 seriálů, které sledovat místo Stranger Things
13.09.2017 | Tipy na film

Od té doby, co skončily Stranger things, se ploužíme po bytě jako depresivní surikaty a stálým pohybem ukazováčku refreshujeme stránky Netflixu tak často, až to zní, jakoby se nám v obýváku uhnízdil hyperaktivní datel. Jenže druhá série pořád a pořád nepřibývá. A protože nevíme, co se svými životy do té doby dělat, tak jsme si sestavili aspoň žebříček nejlepších mystery seriálů poslední doby.

10 nejlepších filmových melodií Hanse Zimmera
10 nejlepších filmových melodií Hanse Zimmera
12.09.2017 | Tipy na film

Nejslavnější hudební skladatel Hans Zimmer dnes slaví 60. narozeniny. Autor nesmrtelné hudby k filmům jako Temný rytíř, Počátek, Skála, ale třeba i Lví král nebo Rain Man se v Hollywoodu pohybuje už přes 30 let a filmová hudba v současnosti nezná zásadnější postavu.

10 filmů, pokud se vám líbilo TO
10 filmů, pokud se vám líbilo TO
11.09.2017 | Tipy na film

Nové TO podle románu Stephena Kinga má za sebou úspěšný vstup do kin. Velká divácká návštěvnost i pozitivní kritické recenze ukazují, že tu máme kvalitní a úspěšný film a špičku žánru. Bohužel na případné pokračování si počkáme minimálně rok, mezitím si ale můžete dopřát desítku podobných filmů.

VÍKENDOVÝ TIP: The Deuce: Špína Manhattanu
VÍKENDOVÝ TIP: The Deuce: Špína Manhattanu
09.09.2017 | Tipy na film

Náš víkendový tip tentokrát nebude zaměřen na seriálový maratón, přesto u seriálů zůstaneme. Zítra večer startuje na HBO osmidílný seriál The Deuce, který popisuje počátky "legálního" pornoprůmyslu v New Yorku na počátku 70. let. V hlavní (dvoj)roli James Franco a první díl už teď je dostupný na HBO GO.