FB pixel TP pixel
Podívejte se na 5 minut z Jurského světa 3. Lidé v nich loví T-Rexe © Universal Pictures

Podívejte se na 5 minut z Jurského světa 3. Lidé v nich loví T-Rexe

Režisér Colin Trevorrow se už asi vzpamatoval ze skandálního vyhazovu od devátých Star Wars a brzy nás vezme zpět do Jurského světa. A pět minut přímo z filmu vypadá fantasticky!

Filmové novinky

Trevorrow nás v pětiminutovce ze svého snímku bere nejprve do doby, kdy končila dinosauří vláda nad světem, tedy do pětašedesát milionů let vzdálené minulosti. V ní se objevují oblíbení triceratopsové, ale také dinosauři rodů Tyrannosaurus nebo Ankylosaurus. Režisér nezapomněl ani na oblíbené ptakoještěry, které v prologu reprezentují Quetzalcoatlové, nebeští vládci pozdní křídy. Po úchvatném zobrazení posledních okamžiků vlády veleještěrů nad světem se pak přesouváme do současnosti. Jelikož film navazuje tam, kde tři roky starý Zánik říše končil, víme, že dinosauři obývají náš svět. A když se jeden Tyrannosaurus vydá na promítání Amerického grafiti a Flashe Gordona, musí jej zastavit vojáci...

Třetí Jurský svět, který dostal podtitul Nadvláda, debutuje v kinech 9. června 2022. Trevorrow film natočil podle scénáře, který napsal společně s Emily Carmichael, do hlavní role se pak vrátí duo Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Čeká nás ale také návrat ústřední trojice z prvního Jurského parku, tedy Laury Dern, Jeffa Goldbluma a Sama Neila. Dále ve filmu uvidíme například Jakea Johnsona, Dichen Lachman, BD Wonga či Omara Sye. Prolog rozhodně navnadil, snad to tedy Trevorrowovi vyjde!

 7 257 zobrazení   652 se líbí
Netflixovský Sex ve městě se vrací s druhou řadou. Láká na stylový trailer
Netflixovský Sex ve městě se vrací s druhou řadou. Láká na stylový trailer
23.11.2021 15:50:00 | Filmové novinky

Loni v říjnu se na obrazovky Netflixu přiřítilo seriálové komediální melodrama Emily in Paris, které se stalo okamžitým hitem a svým půvabem a naivitou si podmanilo řadu diváků. Streamovací gigant neváhal a okamžitě si objednal druhou řadu, která dorazí již brzy.

Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí
Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí
22.11.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix po týdnech usilovných bojů konečně doplnil ságu Transformers o všechny díly z dílnu Michaela Baye. Jeden z nejlepších filmů série se ale zatím nedostavil.

Netflix v traileru ukázal komediální hit Vánoc, za který bude chtít Oscary
Netflix v traileru ukázal komediální hit Vánoc, za který bude chtít Oscary
22.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Přesně 24. prosince se můžeme na Netflixu těšit na novou komedii, ve které si hlavní role střihnou Jennifer Lawrence a Leonardo DiCaprio.

Jedna z nejlepších akčních sérií je nyní na Netflixu. Čeština jí nechybí
Jedna z nejlepších akčních sérií je nyní na Netflixu. Čeština jí nechybí
21.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Nestává se úplně často, aby Netflix nabízel kompletní filmovou sérii. Nyní se to ale konečně stalo.