FB pixel TP pixel
Kam se hrabou Watchmen. Perry Mason je nejsledovanější debut HBO za 2 roky © TMDB

Kam se hrabou Watchmen. Perry Mason je nejsledovanější debut HBO za 2 roky

Kabelová a online televize HBO právě uvedla první díl své nové detektivní série Perry Mason a sama musí být pravděpodobně překvapena počtem lidí, kteří se rozhodli zasednout k obrazovkám.

Streaming novinky

Když tuto neděli (u nás v pondělí) HBO odvysílala první epizodu svého nového detektivního seriálu Perry Mason, její zástupci museli být určitě potěšeni čísly sledovanosti, která následně dostali. Pro debutový seriál se totiž jednalo o nejvyšší rating za posledních několik let. Masona napříč všemi platformami sledovalo dohromady 1,7 milionů diváků. Pro srovnání, jeden z velkých loňských hitů HBO, seriál Watchmen, sledovalo při první epizodě 1,5 milionů diváků a na další úspěšný loňský seriál Outsider se dívalo 1,2 miliony diváků. Masonova čísla jsou srovnatelná s nedávno uvedenou třetí řadou sci-fi spektáklu Westworld. Bude určitě zajímavé sledovat, jak si seriál na motivy knih Erlea Stanleyho Gardnera povede i nadále.

Perry Mason je rebootem úspěšného stejnojmenného seriálu stanice NBC, který se vysílal od roku 1957 s Raymondem Burrem v hlavní roli. Toho nyní vystřídal Matthew Rhys, známý například ze seriálů Bratři a sestry nebo Takoví normální Američané. V této nové verzi, která se odehrává v roce 1931 v Los Angeles, je Mason na počátku kariéry a dostane příležitost ujmout se případu uneseného malého chlapce Charlieho Dodsona. Vedle toho musí Mason bojovat se svým alkoholismem a vyrovnat se s odchodem své odcizené ženy a syna. V seriálu si vedle Rhyse zahráli John Lithgow, Tatiana Maslany, Eric Lange nebo Chris Chalk.

 2 037 zobrazení   31 se líbí
YouTube to balí. Jeden z nejlepších seriálů současnosti míří na Netflix!
YouTube to balí. Jeden z nejlepších seriálů současnosti míří na Netflix!
23.06.2020 | Streaming novinky

Třikrát hurá. Seriál Cobra Kai, který volně navazuje na události původního filmu Karate Kid mění svůj domov na YouTube za nový naleštěný obývák Netflixu. YouTube tímto krokem definitivně končí s originálními pořady.

HBO Max stahuje kvůli rasismu Jih proti Severu. Problém řeší i další služby
HBO Max stahuje kvůli rasismu Jih proti Severu. Problém řeší i další služby
11.06.2020 15:00:00 | Streaming novinky

Vyhrocená situace ve Spojených státech nutí zaujmout postoj i tamní zábavní průmysl. Proto v tuto chvíli diváci na HBO Max neuvidí klasickou romanci Jih proti Severu či na Netflixu komediální seriál Malá Velká Británie.

Kinařům má skončit éra časové exkluzivity. Situace je neudržitelná
Kinařům má skončit éra časové exkluzivity. Situace je neudržitelná
02.06.2020 | Streaming novinky

Americký analytik Robert Fishman tvrdí, že nynější devadesátidenní promítací období mezi kinopremiérou a uvedením online je nadále neudržitelné a kinaři o svou výlučnost s velkou pravděpodobností přijdou.

Online odstartoval globální filmový festival We Are One. Potrvá 10 dnů
Online odstartoval globální filmový festival We Are One. Potrvá 10 dnů
29.05.2020 15:00:00 | Streaming novinky

21 filmových festivalů spojilo síly a na YouTube v rámci 10 dní vynahrazuje zrušení řady festivalů v důsledku koronaviru jednou velkou globální akcí. A nechybí ani česká troška do mlýna v podobě české klasiky a výtečného českého kraťasu Ondřeje Hudečka.