FB pixel TP pixel
Krutí bohové stíhají lidstvo útrapami. Trailer nové fantasy Netflixu je děsivě realistický © Netflix

Krutí bohové stíhají lidstvo útrapami. Trailer nové fantasy Netflixu je děsivě realistický

Netflix odhalil plnohodnotný trailer nového očekávaného seriálu od tvůrce The End of the F***ing World, který zpracuje řeckou mytologii a tamní božstva zcela novým a moderním způsobem. V hlavní roli zazáří Jeff Goldblum, který si vezme lidstvo do parády.

Filmové novinky 19. 8. 2024 17:15 | Filmové novinky

Jeff Goldblum se v seriálové novince Netflixu KAOS převtělí do kůže olympského boha Dia a můžete rovnou zapomenout na hodného dědečka s plnovousem, co si hraje s kovovými blesky. Seriál od tvůrce The End of the F***ing World totiž půjde inovativním a značně modernějším a realističtějším směrem vyobrazování antických legend. Zeus se bude lidstvu mstít různými výbuchy sopek, zemětřeseními a požáry, vše přitom bude sledovat ze své luxusní vily na Olympu. Kromě lidských výkalů na monumentech ho ale potrápí i vlastní příbuzní.

Nový seriál Dia vyobrazí jako nekompromisního vládce, jenž pro odvetu vůči brblajícím lidem nejde daleko. Stačí polevit ve víře, vzdorovat mentálně i fyzicky a můžete si být jistí, že máte brzy na krku katastrofu. Zeus totiž ovládá přírodu a takové tornádo mít za zadkem rozhodně nechcete. Sám představitel hlavní role popsal svou roli jako komplikovanou, charismatickou a nesmírně krutou. Goldblum přitom chválí tvůrce seriálu Charlieho Covella, jehož scénář je prý neuvěřitelně chytrý, překvapivý, důmyslný a zároveň i dojemný.

Ostatně nejnovější upoutávka dál odhaluje komplexitu projektu. Zatímco v předchozích trailerech jsme nahlíželi hlavně na život samotného Dia, jemuž začne zatápět Prometheus se svým komplotem na svržení vůdce Olympu, nyní nahlédneme pod kůži i dalším postavám z řad lidí. Čeká nás navíc i pohled do podsvětí, kde se setkáme s dalšími známými postavami z řeckých bájí a pověstí. Ostatně Zeus toho na talíři nebude mít málo. Kromě vzpupných lidí se musí vyrovnat i s problematickým synem Dionýsem nebo bratry Hádem a Poseidonem. Nový seriál bude mít premiéru 29. srpna a jestli v něm cítíte satirické podtóny, jste na správné adrese.

Zdroj: Netflix

První krátký trailer seriálového Vetřelce odhalen. Potvrzuje xenomorfy na Zemi
První krátký trailer seriálového Vetřelce odhalen. Potvrzuje xenomorfy na Zemi
18.08.2024 15:10:00 | Filmové novinky

Vetřelčí série už zase žije a zdá se, že nový film s podtitulem Romulus se stane globálním megahitem. Na televizní obrazovky už se ale chystá další prequel, který nás tentokrát vezme na Zemi do období před událostmi filmu Prometheus.

Zemřel legendární Alain Delon. Připomeňte si jeho nejslavnější role gangsterů a svůdníků
Zemřel legendární Alain Delon. Připomeňte si jeho nejslavnější role gangsterů a svůdníků
18.08.2024 10:30:00 | Filmové novinky

Slavný francouzský herec Alain Delon zemřel ve věku 88 let. Potvrdily to jeho tři děti. Hercův zdravotní stav se v posledních letech zhoršil po prodělání mrtvice. Zemřel v obklopení rodinou. Připomeňte si hereckou legendu skrze jeho nejlepší role.

Pravěký Predátor je konečně na HBO. Hororové překvapení nadchlo kritiky
Pravěký Predátor je konečně na HBO. Hororové překvapení nadchlo kritiky
16.08.2024 15:20:00 | Filmové novinky

Na konci roku 2023 zaujal snímek V temnotách hororové fanoušky svým vysoce atmosférickým trailerem. A ačkoli film nezamířil do českých kin, diváci si ho dokázali najít v rámci online prostoru skrze nejrůznější videotéky. Nyní je novinka variující slavného Predátora konečně dostupná na HBO.

Nejoblíbenější novinka Netflixu se vrátí. Na potvrzení brilantní gangsterky jsme čekali 5 měsíců
Nejoblíbenější novinka Netflixu se vrátí. Na potvrzení brilantní gangsterky jsme čekali 5 měsíců
15.08.2024 17:20:00 | Filmové novinky

Sobík, nová řada Bridgertonových nebo Gentlemani. Co se seriálového obsahu týče, Netflix může být letos s britskou tvorbou nanejvýš spokojený. Třetí jmenovaná pecka se tak dočká i svého pokračování.