FB pixel TP pixel
Komička Kate McKinnon chystá seriál o podvodnici Elizabeth Holmes © TMDB

Komička Kate McKinnon chystá seriál o podvodnici Elizabeth Holmes

Celosvětově známá aféra točící se kolem Elizabeth Holmes, podnikatelky ve zdravotnictví a zakladatelky firmy Theranos, bude zfilmována komičkou Kate McKinnon jako minisérie pro streamovací společnost Hulu.

Filmové novinky

Elizabeth Holmes byla prominentní obdivovanou podnikatelkou. Založila firmu Theranos a přišla s revolučním konceptem, který měl nadobro změnit medicínu. Její nová technologie měla zaručit, že si lidé díky jejímu přístroji budou moci sami při odběru kapky krve z prstu diagnostikovat nejrůznější nemoci, čímž by se zrušilo dlouhé čekání na krevní výsledky a nutnost docházet k odběrům. Její startup ovšem nikdy nefungoval a firma prodělala miliony dolarů, samotná Elizabeth Holmes nyní stojí před soudem za podvody a vědomé lhaní, a hrozí ji až 20 let za mřížemi. Takový příběh si samozřejmě zaslouží filmové či televizní zpracování.

Dokument o této události již představilo HBO a můžete jej zhlédnout pod názvem Vynálezkyně: Z kapky krve. Hranou verzi nyní oznámila komička ze Saturday Night Live Kate McKinnon. Minisérie, jež bude natočena podle podcastu, je nyní v procesu příprav. Projekt bude v rozsahu šesti až deseti epizod a McKinnon si zahraje hlavní roli, když sama ztvární Holmesovou. Kate McKinnon, jež se proslavila především satirickým pořadem Saturday Night Live, ve kterém imitovala například Justina Biebera či Hillary Clinton, se v Hollywoodu prosadila v ženském remaku Krotitelé duchů nebo svým hlasem v animácích Ferdinand, Angry Birds ve filmu a Hledá se Dory. Souběžně je o Holmesové a jejím podvodu v přípravě i film, který bude režírovat tvůrce Sázky na nejistotu Adam McKay s Jennifer Lawrence v hlavní roli.

 67 zobrazení   3 se líbí
Hra o Trůny: Co znamenají kruhové symboly a jak bude Noční král poražen?
Hra o Trůny: Co znamenají kruhové symboly a jak bude Noční král poražen?
17.04.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Závěr 1. dílu 8. řady Hry o trůny opět zažehl vášnivou diskuzi na téma symbolů, které za sebou Noční král nechává. Všechny vypadají podobně, viděli jsme je již na celé řadě míst seriálu a všechny jsou vždy vytvořeny tak, aby je lidé bez problémů našli a viděli. O co mu ve skutečnosti jde?

Zaklínače uvidíme na Netflixu již koncem letošního roku!
Zaklínače uvidíme na Netflixu již koncem letošního roku!
17.04.2019 16:30:00 | Filmové novinky

Báli jste se, že se Geralt z Rivie objeví na Netflixu až v příštím roce? Můžete být klidní. Netflix prozradil, že monstra půjdou pod zaklínačskou čepel ještě letos.

Natáčení seriálového Pána prstenů začne již v létě. Co o něm víme?
Natáčení seriálového Pána prstenů začne již v létě. Co o něm víme?
17.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Natáčení Pána prstenů pro televizní obrazovky by mělo začít ještě letos. Místo na Nový Zéland se však štáb v srpnu vydá do Skotska, konkrétně do města Leith.

Sedmilhářky: Hit HBO má nový trailer, datum premiéry 2. řady a Meryl Streep
Sedmilhářky: Hit HBO má nový trailer, datum premiéry 2. řady a Meryl Streep
16.04.2019 13:45:00 | Filmové novinky

Oblíbené drama HBO má konečně datum premiéry druhé série. Sedmilhářky se na obrazovky vrátí 9. června a aby se nám čekalo lépe, přihodila HBO i nový teaser trailer.