FB pixel TP pixel
Konec slibů. Režisérská verze Ligy spravedlnosti má první oficiální trailer! © TMDB

Konec slibů. Režisérská verze Ligy spravedlnosti má první oficiální trailer!

Již 18. března se na české HBO přiřítí fanoušky hojně očekávaná režisérská verze komiksáku Liga spravedlnosti. Režisér Zack Snyder nyní uvolnil oficiálně první trailer, který ukazuje plno nových záběrů, které nebyly vidět v původní kinoverzi filmu režírované Jossem Whedonem.

Filmové novinky 15. 2. 2021 14:00 | Filmové novinky

HBO ve spolupráci s režisérem Zackem Snyderem uveřejnila první oficiální trailer k režisérské verzi filmu Liga spravedlnosti. Upoutávka je plná nových záběrů, které Snyder pořídil v dotáčkách, případně doladil ze svého původního natočeného materiálu. Trailer rovněž potvrzuje, že formát obrazu bude skutečně v imaxovském 4:3, nikoli pro televizní premiéry vhodnější 16:9. Navzdory původním slibům pak film, jehož stopáž by měla být okolo 4 hodin (tento údaj je v tiskové zprávě stále nepotvrzen), nebude uveřejněn v černobílé variantě. S tou bude studio Warner Bros. pravděpodobně počítat až pro vydání na fyzických nosičích. Liga spravedlnosti Zacka Snydera je sice exkluzivním titulem streamovací služby HBO Max, bude však od 18. března dostupná i v řadě jiných teritoriích, v nichž jsou dostupné jiné služby HBO. Pro fanoušky z České republiky je zásadní, že se s premiérou počítá i na české službě HBO GO, a to ke stejnému datu.

 2 336 zobrazení   137 se líbí
Režisér Avengers natočil pro HBO seriálové sci-fi drama. Máme ukázku
Režisér Avengers natočil pro HBO seriálové sci-fi drama. Máme ukázku
12.02.2021 | Filmové novinky

Nové ambiciózní, hvězdně obsazené sci-fi drama zasazené do alternativní historie zní přesně jako materiál pro HBO. A opravdu, už v dubnu se na této kabelové a internetové televizi dočkáme vyhlíženého projektu s názvem Viktoriánky od režiséra Josse Whedona.

Apokalyptické sci-fi The Last of Us od HBO obsadilo herce Joela a Ellie!
Apokalyptické sci-fi The Last of Us od HBO obsadilo herce Joela a Ellie!
11.02.2021 | Filmové novinky

Velice očekávaná seriálová adaptace videoherního survival hitu The Last of Us má konečně své hlavní představitele. HBO vsadilo na pár, který se sešel už ve Hře o trůny.

Netflix láká na nový Pacific Rim. Super Bowl představil další hity
Netflix láká na nový Pacific Rim. Super Bowl představil další hity
09.02.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Kaidžú biják Pacific Rim z roku 2013, který o pět let později dostal pokračování s podtitulem Povstání, bude nově na Netflixu v seriálové anime podobě. Kromě této ukázky se můžete podívat i na trailery k hitům Rychle a zběsile 9, Coming 2 America a The Falcon and the Winter Soldier.

 Konečně! Tvůrci seriálového hitu Dark představili nové sci-fi pro Netflix!
Konečně! Tvůrci seriálového hitu Dark představili nové sci-fi pro Netflix!
05.02.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Producenti jednoho z nejlepších seriálů Netflixu přicházejí ze seriálovou sci-fi novinkou. Podaří se post-apokalyptickým Evropským kmenům navázat na úspěch časového spletence Dark?