FB pixel TP pixel
Režisér Avengers natočil pro HBO seriálové sci-fi drama. Máme ukázku © TMDB

Režisér Avengers natočil pro HBO seriálové sci-fi drama. Máme ukázku

Nové ambiciózní, hvězdně obsazené sci-fi drama zasazené do alternativní historie zní přesně jako materiál pro HBO. A opravdu, už v dubnu se na této kabelové a internetové televizi dočkáme vyhlíženého projektu s názvem Viktoriánky od režiséra Josse Whedona.

Filmové novinky

Americký tvůrce Joss Whedon, mezi fanoušky znám především pro své kultovní seriály Buffy, přemožitelka upírů a Firefly, širším diváctvem pak doceněn marvelovskými crossovery Avengers a Avengers: Age of Ultron, se ve svém novém projektu opět pustil do superhrdinského prostředí. Seriál s názvem Viktoriánky (v originále jako The Nevers) připravovaný Whedonem v roli scenáristy, režiséra i producenta pro kabelovou a streamovací službu HBO, bude vyprávět o partě viktoriánských žen vládnoucích neobvyklými nadpřirozenými schopnostmi, které musí bojovat proti neúnavným protivníkům v misi, která může změnit celý svět.

V hlavních rolích nabídnou Viktoriánky jak nové tak ostřílené herce a herečky jako Laura Donnelly (Tolkien), Olivia Williams, Ann Skelly (Malé ženy), Ben Chaplin (Vykopávky), James Norton nebo Nick Frost. Jak už to během posledního roku bývá zvykem, ani Viktoriánky se neobešly bez produkčníchh problémů. Nejprve se natáčení kvůli pandemii přerušilo po pěti dokončených epizodách, v listopadu loňského roku pak štáb opustil i sám tvůrce Whedon, kterého vystřídala v roli showrunnerky Philippa Goslet. Whedon zdůvodnil svůj odchod vyčerpáním z náročného natáčení a těžkého životního období, to pravděpodobně znamenalo obvinění Raye Fishera pro nepřijatelné chování na natáčecím place Ligy spravedlnosti. V tuto chvíli je natočeno šest dílů, které se přesto rozhodlo HBO odvysílat v dubnu tohoto roku, posléze bychom se měli dočkat i zbývajících epizod.

 2 095 zobrazení   12 se líbí
Apokalyptické sci-fi The Last of Us od HBO obsadilo herce Joela a Ellie!
Apokalyptické sci-fi The Last of Us od HBO obsadilo herce Joela a Ellie!
11.02.2021 | Filmové novinky

Velice očekávaná seriálová adaptace videoherního survival hitu The Last of Us má konečně své hlavní představitele. HBO vsadilo na pár, který se sešel už ve Hře o trůny.

Netflix láká na nový Pacific Rim. Super Bowl představil další hity
Netflix láká na nový Pacific Rim. Super Bowl představil další hity
09.02.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Kaidžú biják Pacific Rim z roku 2013, který o pět let později dostal pokračování s podtitulem Povstání, bude nově na Netflixu v seriálové anime podobě. Kromě této ukázky se můžete podívat i na trailery k hitům Rychle a zběsile 9, Coming 2 America a The Falcon and the Winter Soldier.

 Konečně! Tvůrci seriálového hitu Dark představili nové sci-fi pro Netflix!
Konečně! Tvůrci seriálového hitu Dark představili nové sci-fi pro Netflix!
05.02.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Producenti jednoho z nejlepších seriálů Netflixu přicházejí ze seriálovou sci-fi novinkou. Podaří se post-apokalyptickým Evropským kmenům navázat na úspěch časového spletence Dark?

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby. Získal mohutných 42 nominací!
Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby. Získal mohutných 42 nominací!
04.02.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služby vládnou letošnímu ročníku Zlatých glóbů. Ukazuje se tak významný růst Netflixu a spol. v konkurenci hollywoodských studií, které neměly v uplynulém roce mnoho filmů v distribuci. Sám Netflix uspěl s několika tituly, které od studií odkoupil.