FB pixel TP pixel
Sci-fi událost podzimu se blíží na Netflix. Kovboj Bebop má stylový trailer © Netflix

Sci-fi událost podzimu se blíží na Netflix. Kovboj Bebop má stylový trailer

Regulérní tříminutový trailer očekávané adaptace legendárního sci-fi anime Kovboj Bebop je konečně zde. Neonoirový vesmírný western nabitý akcí ukazuje, že se máme na co těšit.

Filmové novinky

Po letošním globálním megaúspěchu jihokorejské sociální řezničiny Hra na oliheň si Netflix potvrdil, že jeho platforma dokáže i relativně specifické kulturní produkty prodat masám. Nyní se největší streamer pokusí navázat na tento sukces adaptací slavného japonského neonoirového sci-fi anime Kovboj Bebop: Lovec odměn. Ten se vysílal v letech 1998 a 1999 a stal se populárním i mimo samotné Japonsko. Hlavně pak v USA si vydobyl značnou pozornost, kterou se teď bude snažit Netflix v hraném remaku zúročit. Děj seriálu se odehrává v roce 2071 a hlavní hrdinové jsou členy posádky lodi Bebop, která za odměnu chytá vesmírné zločince, zároveň jsou všichni na útěku před svou minulostí.

Posádku Bebopa tvoří lovec lidí Spike Spiegel (John Cho), jeho parťák a kapitán lodi Jet Black (Mustafa Shakir) a podvodnice Faye Valentine (Daniella Pineda). Netflix seriál vydá v deseti dílech a Šin'ičiró Watanabe, původní režisér anime, se podílí jako konzultant projektu, takže by měla být zaručena kontinuita s původním seriálem. Po krátké upoutávce stylově upomínající na anime předlohu tentokráte dostáváme regulérní trailer, který vypadá parádně. Jednak hudebně a vizuálně čerpá z předlohy, čímž by mohl nadchnout fanoušky, na druhou stranu nevypadá jako věrná kopie a jde si svou cestou. Na Netflixu bude seriál k vidění od 19. listopadu. Pokud by pak někdo chtěl pro porovnání zhlédnout všech 26 dílů anime předlohy, jsou všechny od minulého týdne k dispozici s českými titulky taktéž v katalogu streamovacího giganta.

 3 577 zobrazení  
Tohle má konkurovat Zaklínači? Nový trailer na Kolo času dost překvapuje
Tohle má konkurovat Zaklínači? Nový trailer na Kolo času dost překvapuje
28.10.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Fantasy Kolo času byla ve výrobě i kvůli covidu-19 celou věčnost. A výsledek vypadá značně rozpačitě.

2. řada sci-fi hitu Vychováni vlky se blíží. První trailer odhalila Duna
2. řada sci-fi hitu Vychováni vlky se blíží. První trailer odhalila Duna
28.10.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Na zámořské diváky, kteří se rozhodli sledovat Dunu na HBO Max, čekalo po spuštění filmu překvapení v podobě malé upoutávky na druhou řadu sci-fi seriálu Ridleyho Scotta Vychováni vlky. Ta naznačuje, že premiéra tohoto pokračováni přijde dříve, než se myslelo.

Duna 2 bude a na premiéru nebudeme čekat dlouho. V možnostech je i trojka
Duna 2 bude a na premiéru nebudeme čekat dlouho. V možnostech je i trojka
27.10.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Pokračování velkofilmu Duna, který momentálně bere kina útokem, dostal zelenou. Produkční společnost Legendary Pictures to oznámila v úterý prostřednictvím svého twitterového účtu. Zmíněná společnost mimo jiné stojí za prvním dílem a vlastní práva na knižní předlohu.

Vader se vrátí v dalším Star Wars seriálu. Vrátí se i Hayden Christensen
Vader se vrátí v dalším Star Wars seriálu. Vrátí se i Hayden Christensen
26.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Seriál o jedné z nejoblíbenějších postav celé ságy Star Wars, která v hrané podobě impozantně debutovala v Mandalorianovi, dostává reálnější obrysy. A zdá se, že bez flashbacků s "mistrem" Skywalkerem se neobejdeme. Hayden Christensen totiž po Obi-Wanovi míří do dalšího hvězdného projektu!