FB pixel TP pixel
Opice ovládly svět a válčí mezi sebou. Fenomenální trailer Planety opic bere dech © 20th Century Studios

Opice ovládly svět a válčí mezi sebou. Fenomenální trailer Planety opic bere dech

Už 9. května vstupuje do kin nový díl série Planeta opic, který definitivně odstartuje letní sezónu plnou blockbusterů. 20th Century Studios těsně před uvedením vydává poslední upoutávku, která odhaluje fantastické speciální efekty a velkolepé měřítko.

Filmové novinky

Nový snímek režiséra Wese Balla, který se proslavil sérií Labyrint a mimo jiné chystá i hranou adaptaci fantasy fenoménu The Legend of Zelda, vstupuje do kin již za pár dní a studio 20th Century nenechává nic náhodě. Snímek je totiž dokončený, veškeré triky od Wety schválené a nový trailer tudíž může nabídnout komplexní ukázku toho, jak velkolepý příběh nás ve filmu Království Planeta opic čeká.

Království Planeta opic startuje potenciálně novou trilogii příběhů o inteligentních opicích, které postupně vytlačily lidstvo na okraj civilizace. V novém filmu se po smrti Caesara z předchozí trilogie přesuneme o dlouhých 300 let do budoucnosti a planeta Země je zde k nepoznání. Lidstvo je na pokraji vyhynutí a jeho zbytky jsou loveny opicemi jako zvěř. Hlavními hrdiny se stávají šimpanz Noa a lidská dívka, kteří se pokusí dokázat, že lidé a opice mohou žít pohromadě. Noa má přitom jasnou motivaci, když je jeho klan napaden cizími opicemi a on se pokouší své milované přivést domů. Na své cestě však zjistí, že svět opic skrývá spoustu tajemství a hlavně, že opice samotné mají značné dobyvačné ambice vůči svým druhům.

Nová upoutávka působí naprosto velkolepě, příběh vypadá funkčně a emotivně a triky jsou přesně tak špičkové, jak byste od podobného spektáklu čekali. Zdá se, že je série v dobrých rukou a pakliže snímek uspěje v kinech, čeká nás s inteligentními primáty ještě spousta zábavy.

Zdroj: 20th Century Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky
Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky
01.05.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo slaví opakovaně úspěch se svými reality show. Zatímco v lineárním vysílání těmto formátům už pšenka tolik nekvete, v online prostoru je ze strany diváků stále nemalý zájem. Dařilo se Love Islandu, Survivoru a nyní i slovenské verzi oblíbeného projektu The Bachelor.

Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika
Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika
01.05.2024 10:30:00 | Filmové novinky

Již několikrát jsme psali o vršených neúspěších režiséra, scenáristy a kameramana Zacka Snydera a jeho sci-fi opusu Rebel Moon. Ten nejnovější je ale opravdu ostudně smutný.

Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video
Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video
30.04.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Herec Jim Parsons se vrací do role dospělého Sheldona Coopera ze seriálového hitu Teorie velkého třesku. Potvrzuje to nové video, v němž se herec objevil spolu se svým mladším já v podobě Iana Armitage. Herec se k roli vrací po 5 letech.

Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
30.04.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Květen je již za dveřmi, takže je čas na pravidelnou upoutávku Netflixu nabízející největší hity měsíce. Streamovací gigant vybral pět titulů mezi nimiž nechybí hitové melodrama Bridgertonovi, nové akční sci-fi s Jennifer Lopez nebo ambiciózní drama ve stylu Vlka z Wall Street.