FB pixel TP pixel
Fenomenální návrat Kriminálky Anděl zničil konkurenci. Nejhůře si vede Prima © TV Nova / Voyo

Fenomenální návrat Kriminálky Anděl zničil konkurenci. Nejhůře si vede Prima

Podzimní televizní sezóna odstartovala a TV Nova neponechává nic náhodě. Nové epizody Kriminálky Anděl si obratem uzurpovali zájem diváků a sledovanost je dokonce vyšší než minulý podzim. Největší prohru si v pondělí večer nadělila Prima, která pokračuje ve výsledcích ze slabého jara.

Filmové novinky 27. 8. 2024 16:45 | Filmové novinky

Tomu se říká nástup jako hrom. TV Nova uvedla s týdenním zpožděním oproti streamovací službě Voyo první epizodu 6: řady seriálu Kriminálka Anděl a je z toho úspěch, ze kterého se valí bulvy. Jak totiž upozornila samotná televize, sledovanost dosáhla 1 197 000 diváků v širší věkové skupině 4+. Pokud bychom se zaměřili na kategorii 15+, zde čísla ukazují 1 183 000 diváků. Pro Novu jde o bezprecedentní úspěch, který skvěle navazuje na minulé jaro, kdy se výrazně dařilo seriálu Specialisté. Ti na Kriminálku Anděl navazují se staršími epizodami a stále sbírají sledovanost okolo 700 000 diváků.

„Kriminálka Anděl je jednoznačným vítězem včerejšího večera. Přilákala k obrazovkám přes milion diváků a vrátila se ještě silnější než minulý podzim. Jsme rádi, že se diváci dívali a věřím, že i další díly pro ně budou atraktivní,“ shrnuje programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská. Nova Kriminálku Anděl uvádí každé pondělí ve 20:20, s týdenními předstihy jsou pak nové epizody vždy dostupné i na Voyo. Nová série nabídne hned 16 napínavých epizod, v nichž se vrátí major Oliver Hajn (Marek Taclík), kapitán Tomáš Benkovský (David Švehlík), kapitán Jan Souček (Jiří Langmajer), kapitánka Jana Chládková (Helena Dvořáková), nadporučík Ruda Uhlíř (Michal Novotný), poručík Radim Fišer (Oskar Hes) a také ředitel obvodu pražské kriminálky plukovník Václav Pospíšil (Dalibor Gondík).

Kriminálka Anděl nechává za sebou veškerou konkurenci, pro niž je pohled na sledovanost výrazně bolestivější. Česká televize dosahuje s reprízami krimi Svět pod hlavou zhruba třetinové sledovanosti než premiéra Kriminálky Anděl, ještě o něco horší je výsledek seriálu Malý pitaval z velkého města na Primě, kde je sledovanost pod úrovní 400 000 diváků. Podle našich informací televize původně neměla v plánu startovat podzimní sezónu právě letním Pitavalem. Oproti původnímu plánu se však rozhodla neuvést zatím v lineárním vysílání nové epizody seriálu Hořký svět, jež jsou již dostupné na prima+. Důvodem může být skutečnost, že reprízy Hořkého světa letos v červnu zoufale propadly a neslibovaly zvýšený zájem diváků o nové epizody.

Zdroj: TV NOVA / Voyo

Konec legend Top Gearu je tady. Clarkson a spol. se dojemně loučí po 22 letech
Konec legend Top Gearu je tady. Clarkson a spol. se dojemně loučí po 22 letech
27.08.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Legendární moderátorské trio Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se vydává na svou poslední společnou jízdu. Upoutávka k finální epizodě automobilové show The Grand Tour slibuje emotivní tečku, která fanoušky připoutá k obrazovkám.

Necenzurovaný Terminátor od Netflixu bere dech. Brutalitu střídá holokaust a válka strojů
Necenzurovaný Terminátor od Netflixu bere dech. Brutalitu střídá holokaust a válka strojů
26.08.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Pokud vás poslední filmy s Terminátorem spíš naštvaly svým tápáním, kudy by se série měla vydat, případně vás moc nebavila kastrace série z hlediska násilí, novinka Netflixu je určena přesně pro vás. Z upoutávek totiž vypadá hodně sebevědomě a nekompromisně.

Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu
Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu
26.08.2024 17:35:00 | Filmové novinky

Minulý týden proběhla v Londýně světová premiéra druhé řady fantasy Pán prstenů: Prsteny moci. Během této události herci a tvůrci slíbili, že nás čeká temnější a drsnější příběh, a zároveň se nevyhnuli otázkám týkajícím se třetí řady.

Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu
Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu
26.08.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Už už to vypadalo, že Apple TV+ udělal za svým nejpopulárnějším a s přehledem nejsledovanějším seriálem definitivní tečku. Po loňské, opět úspěšné třetí řadě a zdánlivém definitivním konci se však fanoušci dočkali skvělé novinky – Ted Lasso se vrátí i po čtvrté a AFC Richmond tak zřejmě ještě neodehrál svůj poslední zápas.