FB pixel TP pixel
Které seriálové maratóny nejvíce frčí na Netflixu? © TMDB

Které seriálové maratóny nejvíce frčí na Netflixu?

Popularitu binge-watching, tedy seriálových maratónů, kdy během několika hodin zhltnete třeba celou sezónu, se Netflix rozhodl poprvé výrazně změřit a vypadly z toho hodně zajímavá data. Které seriály se nejvíce neřízeně sledují? Ve které zemi se nachází nejvíce takových maniaků? A jak stoupá popularita podobných maratónů?

Filmové novinky
 85 zobrazení   33 se líbí
Uvádíme hlídač slev pro levnější filmy
Uvádíme hlídač slev pro levnější filmy
20.09.2017 | Filmové novinky

Před časem jsme psali o velkém zlevňování filmů na iTunes, které srazilo ceny téměř až o polovinu. A teď pro vás máme další zajímavou novinku - sledujeme průběžně všechny hlavní weby (iTunes, Google, O2TV, Alza a Banaxi) a sledujeme, jak zlevňují. Omrkněte naší novou sekci Zlevněné filmy a hlídejte si, zda váš oblíbený film je právě v akci.

Emmy 2017 ovládly Sedmilhářky a Příběh služebnice
Emmy 2017 ovládly Sedmilhářky a Příběh služebnice
18.09.2017 | Filmové novinky

Dva nové seriály ovládly zcela předávání 69. ročníků hlavních cen Emmy, které se rozdávaly dnes nad ránem našeho času v Los Angeles. Oba dva seriály si můžete pustit online, stejně jako další oceněné kousky jako Viceprezidentka, John Oliver: Co týden dal a vzal, Černé zrcadlo a nebo The Crown. Máme kompletní výsledky.

Obbod začíná prodávat filmy extra a točí další Lajnu
Obbod začíná prodávat filmy extra a točí další Lajnu
14.09.2017 | Filmové novinky

Internetová videopůjčovna Obbod, která odstartovala na konci minulého roku slavným Vyšehradem, nabízí nově předplatného i možnost koupit si filmy extra. Zatím zkouší tři tituly, které nikde jinde nesežene. Zafunguje to podobně jako u Vyšehradu a bude Lajna stejný úspěch?

Které scény se nevešly do Strážců Galaxie 2?
Které scény se nevešly do Strážců Galaxie 2?
06.09.2017 | Filmové novinky

Druhý díl comicsové jízdy Strážci Galaxie je už online a podobně jako v případě Wonder Woman máme pro vás nakouknutí do bonusů, vystřižených scén a legračních okamžiků z natáčení. A komu to bude málo, může si dát šílené propagační video od Davida Hasselhoffa!