FB pixel TP pixel
Hororový hit od Netflixu? Novinka tvůrce Hory mají oči vypadá skvěle © TMDB

Hororový hit od Netflixu? Novinka tvůrce Hory mají oči vypadá skvěle

Zkušený hororový fachman Alexandre Aja, který stojí za peckovým remakem Hory mají oči nebo novou Piraňou, chystá klaustrofobní horor s Mélanie Laurent. A plnohodnotný trailer vypadá hodně napínavě. Mrkněte na něj s českými titulky.

Filmové novinky

Při pohledu na nový horor z uzavřeného prostoru Kyslík se nelze ubránit vzpomínkám na obdobný žánrový zářez s Ryanem Reynoldsem Pohřben zaživa, ve kterém se mladý muž ocitl v rakvi a docházel mu vzduch. I Mélanie Laurent bude zápolit s nedostatkem životadárného prvku (naštěstí, představte si, kdyby měla problém se signálem jistého příšerného operátora), probudí se totiž zavřená v kryokomoře s bonusem v podobě ztráty paměti. Komora je nicméně inteligentní a tudíž bude moci mladá žena načerpat zapomenuté informace a začít bojovat o svůj život alespoň nějakými prostředky. Dostane se ven včas a nakope zadek svým věznitelům? To se dozvíme už 12. května na Netflixu. Fandy dabingu pak může těšit, že film dorazí na streamovací službu s kompletní českou lokalizací. My se každopádně těšíme, protože Alexandre Aja režírovat umí!

 8 600 zobrazení   236 se líbí
Bomba od Marvelu: Captain America se vrátí a ne jen jednou!
Bomba od Marvelu: Captain America se vrátí a ne jen jednou!
25.04.2021 | Filmové novinky

Seriál The Falcon & the Winter Soldier po šesti dílech skončil a my už nyní víme, že štít Captaina Americy má nového majitele. Marvel na seriál naváže dvěma novými filmovými projekty, ve kterých budou mít hlavní role rovnou dva nositelé slavného kostýmu s hvězdou a pruhy.

Horor V zajetí démonů 3 má mrazivý první trailer s českými titulky
Horor V zajetí démonů 3 má mrazivý první trailer s českými titulky
22.04.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Ed a Lorraine Warrenovi se vrací, aby řešili nejděsivější případ svojí kariéry. A jak správně tušíte, děsiví bubáci na sebe nenechají dlouho čekat. Tentokrát však za kamerou chybí šikovný James Wan.

Netflix konečně oznámil, kdy se vrátí Zaklínač a další očekávané hity
Netflix konečně oznámil, kdy se vrátí Zaklínač a další očekávané hity
22.04.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix na nejnovějším kvartálním zúčtování musel chlácholit investory, které silně zneklidnil menší nárůst předplatitelů stále ještě největší streamovací služby. A tak odhalil, kdy se vrátí Geralt i Daniel-san.

Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme?
Největší seriál Marvelu ulovil hvězdu Hry o trůny! Kdy se ho dočkáme?
21.04.2021 14:30:00 | Filmové novinky

Marvel se po letech váhání konečně pouští do adaptace jedné z nejpopulárnějších komiksových sérií vůbec. Ambiciózní projekt Secret Invasion nabídne útok mimozemských Skrullů na Zemi a také skvostné herecké obsazení.