FB pixel TP pixel
Leni Krsová: Nechápu, proč ještě točí The Walking Dead © TMDB

Leni Krsová: Nechápu, proč ještě točí The Walking Dead

Nebaví vás už naše doporučení, co si pustit večer? Tak to zkusíme jinak. Budeme oslovovat populární lidi v online a ptát se jich na jejich filmový vkus a filmy, které doporučují. A do prvního rozhovoru jsme si pozvali Leni Krsovou alias Dataholku, která miluje Švédsko, Chirurgy a nechápe povyk okolo Hry o trůny a Živých mrtvých.

Tipy na film
 25 zobrazení  
15 seriálů, které sledovat místo Game of Thrones
15 seriálů, které sledovat místo Game of Thrones
30.08.2017 | Tipy na film

Sedmá série Hry o trůny je za námi, poslední osmá nás čeká možná až za dva roky. Jak si zkrátit nekonečné čekání? Vybrali jsme patnáct nejlepších seriálů, které jsou Game of Thrones co nejvíce podobné.

VÍKENDOVÝ TIP: The Mist
VÍKENDOVÝ TIP: The Mist
26.08.2017 | Tipy na film

Pamatujete na skvělou adaptaci románu Stephena Kinga Mlha, kde zůstane partička lidí uvězněná v supermarketu, zatímco okolo nich se rozprostírá podivná mlha plná vražených monster? Tak existuje i stejnojmenný seriál a na Netflixu ode dneška najdete celou sérii.

10 srpnových novinek na UPC
10 srpnových novinek na UPC
25.08.2017 | Tipy na film

Videotéka MyPrime, kterou společnost UPC nabízí jako součást své interaktivní televizi Horizon, má zajímavé novinky. Podařilo se jí totiž získat smlouvu na starší filmy a seriály společnosti Universal, nově tedy v její nabídce naleznete novinky jako seriál Mr. Robot či klasiky jako Knight Rider, Apollo 13, Schindlerův seznam nebo Zjizvená tvář.

10 českých filmů, které musely do trezoru
10 českých filmů, které musely do trezoru
24.08.2017 | Tipy na film

21. srpna 1968 je datum, které se nesmazatelně zapsalo do naší historie. Ruská okupace a následná normalizace zastavily demokratické snahy naší republiky na další dvě desetiletí. Jedním z kroků normalizace bylo i seznam zakázaných filmů, které vznikly koncem 60. let a byly pro komunistický režim příliš "svobodné". Staly se z nich trezorové filmy a veřejnost je mohla znovu vidět až po roce 1989.