FB pixel TP pixel
Líbil se vám Zaklínačův masakr v Blavikenu? Podívejte se na jeho rozbor © TMDB

Líbil se vám Zaklínačův masakr v Blavikenu? Podívejte se na jeho rozbor

Henry Cavill si pod patronátem Netflixu sedl před kameru a počítač a podíval se detailně na ikonický souboj mezi Geraltem, Renfri a její družinou v masakr v Blavikenu. A informací nebylo málo.

Filmové novinky 29. 1. 2020 0:00 | Filmové novinky

Představitel Geralta z Rivie, Henry Cavill, je sympaťák, který je navíc fanouškem světa Zaklínače, a tak se nebojí o svém novém seriálu a roli pořádně mluvit. Nově si ho Netflix posadil před kameru, aby rozebral famózní rubanici v Blavikenu, kde Geralt získá svou přezdívku řezníka. A panejo, je to pořádné řešeto. Na přetřes přijde hlavně jméno choreografa Wolfganga Stegemanna, které byste si měli zapamatovat. Je totiž vysoce pravděpodobné, že Stegemann bude dělat souboje v druhé řadě seriálu, do něhož si ho přivedl právě Henry Cavill poté, co se seznámili při natáčení Mission: Impossible - Fallout. Stegemann by měl nahradit mimo jiné Vladimíra Furdíka, jenž byl členem původního týmu choreografů v první řadě. Stegemann byl přizván až na dotáčky a pro Blaviken vytvořil celou novou choreografii scény, v níž si to Geralt nejprve rozdá s Renfriinou družinou a následně i s Renfri samotnou, přičemž nejde jen o bezuzdné mlácení, ale vyprávění skrze souboj. To ostatně zmiňuje i Cavill ve svém komentáři, kde rovněž připomíná důležitost načasování, tréninku a využití zkrácených mečů pro tyto scény, kde lidem bez skrupulí seká a probodává lebky. Pokud budou mít všechny souboje v druhé řadě podobnou úroveň, nikdo si stěžovat nebude.

 1 510 zobrazení   185 se líbí
Netflix představil ukázky k dalším sedmi novinkám zimy a začátku jara
Netflix představil ukázky k dalším sedmi novinkám zimy a začátku jara
27.01.2020 | Filmové novinky

Netflix pokračuje ve svém vysokotlakém dávkování obsahu a vypouští jednu lákavou ukázku na nový film či seriál za druhou. Podívejte se na sedm nových upoutávek, které lákají na tituly, jež uvidíme již za pár dní a týdnů.

Máte málo Zaklínače? Do druhé řady stihne Netflix nový film
Máte málo Zaklínače? Do druhé řady stihne Netflix nový film
26.01.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Masivní úspěch Zaklínače někteří předvídali, jiné zase překvapil, jisté ale je, že Netflix se bude snažit tento fenomén vytěžit, co to půjde. Po ohlášené druhé řadě se tak fanoušci mohou těšit i na anime film, který se bude odehrávat v Zaklínačově universu.

Zaklínač je na nejlepší cestě stát se nejúspěšnějším seriálem Netflixu
Zaklínač je na nejlepší cestě stát se nejúspěšnějším seriálem Netflixu
24.01.2020 | Filmové novinky

Geralt z dílny Netflixu je na nejlepší cestě stát se nejúspěšnějším seriálovým debutem v historii této streamovací služby. Vyplývá to z dat o sledovanosti, které Netflix zveřejnil v rámci svých ekonomických výsledků za 4. čtvrtletí loňského roku, kde si popravdě s čísly maličko pohrál.

Zaklínač se stěhuje do Česka! 2. řada seriálu zamíří znovu i na Slovensko
Zaklínač se stěhuje do Česka! 2. řada seriálu zamíří znovu i na Slovensko
23.01.2020 12:30:00 | Filmové novinky

Česká republika by měla v druhé řadě Zaklínače od Netflixu doplnit natáčecí lokace na Slovensku, ve Skotsku a anglických studiích Arborfield.