FB pixel TP pixel
Loki chce spasit svět Marvelu! Trailer na 2. řadu ukazuje šílené cestování časem © Marvel Studios

Loki chce spasit svět Marvelu! Trailer na 2. řadu ukazuje šílené cestování časem

Jen necelý týden po konci seriálu Tajná invaze odhalil Marvel své čerstvé karty, když odhalil první trailer na očekávanou druhou řadu seriálu Loki. V té se opět vrátí Tom Hiddleston jako lstivý asgardský (respektive jotunský) bůh.

Filmové novinky

Už 6. října se vrátí na obrazovky Disney Plus božský Loki v podání Toma Hiddlestona, který se pokusí zachránit svět před hrozbou mocného Kanga, jehož varianty jsme viděli již v první řadě Lokiho a také ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania. Nevrací se však jen ústřední hrdina. Fanoušci se mohou těšit i na zbytek stěžejních postav z první řady jako Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw), Miss Minutes (Tara Strong), Sylvie (Sophia Di Martino) a samozřejmě Mobius M. Mobius v podání Owena Wilsona. Oproti spekulacím o možném vystřižení se ukáže i Jonathan Majors v další z Kangových variací i přesto, že herec prochází soudním líčením kvůli obvinění z napadení.

Marvel samozřejmě doufá, že říjnové uvedení napraví komiksovému studiu jeho vadnoucí reputaci a také sledovanost. Po nepříliš sledovaných seriálech jako Tajná invaze a Ms. Marvel Marvel potřebuje nutně nějaký hit. A kdyby ve druhé řadě nezaujal Loki jako jedna z nejoblíbenějších postav a dosud vůbec nejsledovanější seriál Marvelu, bylo by skutečně na čase přehodnotit budoucnost celého MCU a aktuálně probíhající Multiverse ságu.

Zdroj: Marvel Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Kinaři nebudou mít co hrát. Kvůli stávce herců už se odkládají blockbustery
Kinaři nebudou mít co hrát. Kvůli stávce herců už se odkládají blockbustery
30.07.2023 13:40:00 | Filmové novinky

Hollywoodská studia začínají kvůli stávce herců panikařit a odsouvají velké premiéry, jež jsou závislé na propagaci ze strany jejich největších hvězd.

Saw se vrací ke kořenům série. Trailer slibuje ponaučení skrze krutá muka
Saw se vrací ke kořenům série. Trailer slibuje ponaučení skrze krutá muka
30.07.2023 12:50:00 | Filmové novinky

Po nevydařeném pokusu o restart se Saw vrací do své původní podoby a znovu uvádí na scénu Johna Kramera, který si hraje s lidmi, kteří podle něho udělali mnoho životních přešlapů. Tentokrát má dosud nejosobnější pohnutky k hrůzným činům.

Nová česká krimi podle skutečného případu už je online. Znamenala pád Matematika zločinu
Nová česká krimi podle skutečného případu už je online. Znamenala pád Matematika zločinu
28.07.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Voyo úspěšně pokračuje ve své sérii kriminálních projektů a po úspěchu Případu Roubal a Jitřní záře představuje novinku, která vznikla na motivy oceňovaného podcastu.

Nová černá komedie ze Slovenska baví Netflix. Obratem se stala hitem
Nová černá komedie ze Slovenska baví Netflix. Obratem se stala hitem
28.07.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Ačkoli se českým a slovenským komediím v kinech obvykle docela daří, ne vždy je výsledkem obří megahit, na který se stojí fronty. Naštěstí některé nepříliš oslnivé výsledky dokáže napravit uvedení na Netflixu. Dokonalou ukázkou je nový snímek Invalida, který publikum streamovací služby obratem zaujal svým nekorektním humorem.