FB pixel TP pixel
Nový spektákl ze světa Venoma přichází. Trailer ukazuje čtyři pavoučí hrdinky © Sony Pictures / Columbia Pictures

Nový spektákl ze světa Venoma přichází. Trailer ukazuje čtyři pavoučí hrdinky

Pakliže patříte mezi fanoušky filmové série Venom, měli byste zbystřit. Studio Sony totiž odhalilo první upoutávku na další film, který je s Venomem spřízněný a který tentokrát nabídne hned čtyři pavoučí superhrdinky a jednoho antagonistického arachnida.

Filmové novinky

Ačkoli nového Spider-Mana, který naváže na megahit Spider-Man: Bez domova, nadále vyvíjí studio Sony ve spojení přímo s Marvelem a jeho bossem Kevinem Feigem, Sony si dál jede i vlastní pavoučí vesmír. Do toho spadá Venom, Morbius a také na příští rok odložený Lovec Kraven, který bude prvním eRkovým pokusem v rámci tohoto pavoučího přílepku na nejslavnějším pavoukovi. A nyní se můžeme podívat na trailer na další chystaný snímek Madame Web, který uvidíme v kinech již 14. února 2024.

Kdo je Madame Web?

Madame Web si většina z nás pamatuje díky animáku z 90. let jako stařenu, s níž se Peter Parker chodí radit a která po něm čas od času vyžaduje záchranu světa. Filmová verze má však k této podobě daleko. Film se totiž zaměřuje na mladou Cassandru Webb v podání Dakoty Johnson, která zjistí, že dokáže předvídat budoucnost. A protože se po městě začne promenádovat podivný pavoučí zabiják, Cassandra se brzy dostane k dalším třem dívkám, jež se mají stát v budoucnu superhrdinkami.

Kromě titulní Madame Web se tak objeví i Sydney Sweeney jako Julia Carpenter neboli v pořadí druhá Spider-Woman, Celeste O'Connor jako Martha Franklin alias třetí Spider-Woman a také Isabela Merced, která ztvární Anyu Corazon alias Spider-Girl. Jak už to u filmů od Sony bývá, opět bude vše provázáno s temnou minulostí a rodinnými tajemstvími, které se tentokrát budou dotýkat matky titulní hrdinky. Pokud by vám přitom přišlo zvláštní, proč jsou všechny filmy od Sony stejné, vězte, že je to tím, že za nimi stojí stále stejní producenti a v tomto případě i scenáristé. Madame Web totiž napsali tvůrci Burk Sharpless a Matt Sazama, kteří stojí i za katastrofálním Morbiem. A pokud by vám trailer přišel poněkud televizní, možná to bude tím, že film režíruje televizní veteránka S.J. Clarkson, jež se podílela třeba na seriálech Jessica Jones nebo The Defenders.

Zdroj: Collider / Sony Pictures

ONEMANSHOW: The Movie je exkluzivně online! Trvalo to 90 dní
ONEMANSHOW: The Movie je exkluzivně online! Trvalo to 90 dní
15.11.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Oficiálně už filmová ONEMANSHOW skončila, a tak může Kazma přejít do fáze jiného vydělávání peněz než na naivitě diváků. A tak svou filmovou verzi prankovacího pořadu prodal na streamovací služby a vy se tak můžete podívat na celou taškařici online.

Fantastický návrat Nicolase Cage. Jeho nová sci-fi sbírá nadšené recenze
Fantastický návrat Nicolase Cage. Jeho nová sci-fi sbírá nadšené recenze
15.11.2023 15:17:00 | Filmové novinky

V českých kinech nás za necelé dva měsíce čeká festivalový hit To se mi snad zdá, ve kterém se vrací v parádní formě Nicolas Cage. Kritici, kteří již černou sci-fi komedii viděli a potvrzují působivý Cageův výkon.

Recenze Napoleona chválí brutální bitvy. Velkolepost však přináší i největší slabiny
Recenze Napoleona chválí brutální bitvy. Velkolepost však přináší i největší slabiny
15.11.2023 10:45:00 | Filmové novinky

Už příští týden vstoupí do českých kin nový historický velkofilm Napoleon, který posléze uvede jako svou exkluzivitu streamovací služba Apple TV+. Vyplatí se ale vyrazit do kina na více než dvouhodinový spektákl, když online bude posléze slíbená čtyřhodinová verze?

Slavné sci-fi Propast v remasterované 4K podobě! Strhující trailer láká do kina
Slavné sci-fi Propast v remasterované 4K podobě! Strhující trailer láká do kina
14.11.2023 18:00:00 | Filmové novinky

James Cameron po letech konečně dokončil dlouho očekávaný 4K remaster svého kultovního sci-fi Propast. A ukázaný trailer, který láká na limitovanou premiéru v kinech, vypadá naprosto úchvatně. Film jako by vůbec nezestárl.