FB pixel TP pixel
Sci-fi hit Netflixu odvrací konec světa. Trailer odhalil stylové datum premiéry © Netflix

Sci-fi hit Netflixu odvrací konec světa. Trailer odhalil stylové datum premiéry

Příběh cestujících letu 828 už je na samotném konci. Netflix konečně odhalil definitivní datum premiéry závěrečných epizod hitového sci-fi Manifest, které je často přirovnáváno k fenoménu Ztraceni. Tentokrát půjde o odvracení konce světa.

10. 4. 2023 12:00 | Filmové novinky

Seriál Manifest odstartoval na NBC už před pěti lety a z příběhu letu číslo 828, který po havárii dorazí zpět o pět let později, aniž by pasažéři zestárli o jediný den, se stal nečekaný hit. Seriál následně pokračoval dalšími dvěma řadami a zdálo se, že tak svou pouť nakonec uzavře. Nedokončený projekt však vzkřísil Netflix a ten nyní po prvních 10 epizodách 4. řady z loňského listopadu přichází i s termínem definitivního finále. To proběhne stylově 2. června, kdy má v seriálu dojít ke konci světa.

Termín byl tak showrunnerem Jeffem Rakem a Netflixem očividně trochu posunut, protože původně bylo slibováno, že se závěrečných epizod dočkáme již na začátku roku 2023. Nakonec tedy premiéra proběhne až v polovině roku, s cestujícími si ale pokus o zastavení globální zkázy užijeme skoro v přímém přenosu.

Zdroj: ComingSoon.net

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejúspěšnější start animovaného filmu! Kníratý instalatér láme rekordy i herní kletbu
Nejúspěšnější start animovaného filmu! Kníratý instalatér láme rekordy i herní kletbu
09.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Do celosvětových kin vstoupil dlouho očekávaný animovaný film Super Mario Bros. ve filmu a podle očekávání vykoupil společnost Nintendo za dnes již kultovní, leč hrubě nepovedenou hranou adaptaci z 90. let.

Keanu Reeves je miláček: Vtipně obdaroval kaskadéry, video odhalilo pomáhání při natáčení
Keanu Reeves je miláček: Vtipně obdaroval kaskadéry, video odhalilo pomáhání při natáčení
09.04.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Keanu Reeves už tolikrát obhájil titul herce se srdcem ze zlata, až si často myslíme, že nás nemá čím překvapit. Nebyl by to ale Keanu, aby svou oblibu ještě nenavýšil. Tentokrát ocenil své kaskadéry netradičním dárkem.

Star Wars se konečně vrací do kin. Čekají nás počátky Jediů, Mandalorian skončí
Star Wars se konečně vrací do kin. Čekají nás počátky Jediů, Mandalorian skončí
09.04.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Kromě trailerů na Ahsoku a pátého Indyho jsme se první den Star Wars Celebration dočkali i několika poměrně zásadních oznámení. Celý vesmír se totiž nadále rozroste a po několikaleté pauze se vrátí i na velké plátno. Pojďme si zásadní novinky shrnout.

Pán prstenů je větší průšvih, než se myslelo. Seriál podle statistik dokoukal málokdo
Pán prstenů je větší průšvih, než se myslelo. Seriál podle statistik dokoukal málokdo
07.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Seriálová adaptace fantasy opusu J. R. R. Tolkiena Pán prstenů byla bezesporu jednou z nejočekávanějších streamovacích událostí minulého roku. Pán prstenů: Prsteny moci, nakonec ale nebyl takovým hitem, jak se očekávalo, a poslední čísla mluví dost jasně. Desetidílnou sérii z produkce Amazon Prime provází už od premiéry poměrně dost průšvihů.