FB pixel TP pixel
Keanu Reeves je miláček: Vtipně obdaroval kaskadéry, video odhalilo pomáhání při natáčení © Lionsgate

Keanu Reeves je miláček: Vtipně obdaroval kaskadéry, video odhalilo pomáhání při natáčení

Keanu Reeves už tolikrát obhájil titul herce se srdcem ze zlata, až si často myslíme, že nás nemá čím překvapit. Nebyl by to ale Keanu, aby svou oblibu ještě nenavýšil. Tentokrát ocenil své kaskadéry netradičním dárkem.

9. 4. 2023 16:45 | Filmové novinky

John Wick: Kapitola 4 obsahuje obrovské množství spektakulárních akčních scén, přičemž mezi jeho vrcholy patří scéna přestřelky na schodech. Hlavní hrdina musí několikrát vyjít neuvěřitelných 222 schodů, přičemž u toho postřílí spoustu padouchů, a při scéně trpěl nejen představitel hlavní role Keanu Reeves, ale také 35členný kaskadérský tým. U akčních scén není nic divného, že si jeden kaskadér zahraje více umírajících lidí, a výjimku netvořila ani tato scéna, kdy kaskadéři na vysokém schodišti „umírali“ několikrát. Keanu Reeves jim ale dokázal, že jejich úsilí umí ocenit, a tak jim daroval památeční trička. Na každém z nich bylo číslo, které zobrazovalo kolikrát kaskadér ve filmu „zemřel“. Některá čísla přesahovala dvacítku.

Není to poprvé, co Reeves kaskadéry podaroval. V roce 2021 odměnil svůj čtyřčlenný kaskadérský tým hodinkami Rolex Submariner. Jeden z kaskadérů, Jeremy Marinas, sdílel dárek na svém instagramovém účtu s popiskem „Nejlepší dárek na světě“, a odhalil, že hodinky nesou nápis The John Wick Five, zároveň u nich byl vzkaz „Jeremy, děkuji ti, Keanu JW4 2021“. Keanu je prostě klasa. A pokud byste o tom stále nebyli přesvědčeni, možná bude dostatečným trumfem následující video, na němž hvězdný Keanu pomáhá štábu stěhovat natáčecí výbavu přímo na place filmu. Keanu zkrátka nepotřebuje karavan, speciální lososy a další nesmysly. Radši poctivě maká.

Zdroj: Variety

Filip Šula
Úředně potvrzený filmový nerd a milovník nejen žánrovek všech typů a kvalit, ale i pořádného umění. O filmu píše nějaký ten pátek a zatím to nevypadá, že by ho to omrzelo. Když se nevěnuje filmům, podniká nesmělé pokusy v literární tvorbě nebo se skrývá v lesích.
Star Wars se konečně vrací do kin. Čekají nás počátky Jediů, Mandalorian skončí
Star Wars se konečně vrací do kin. Čekají nás počátky Jediů, Mandalorian skončí
09.04.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Kromě trailerů na Ahsoku a pátého Indyho jsme se první den Star Wars Celebration dočkali i několika poměrně zásadních oznámení. Celý vesmír se totiž nadále rozroste a po několikaleté pauze se vrátí i na velké plátno. Pojďme si zásadní novinky shrnout.

Pán prstenů je větší průšvih, než se myslelo. Seriál podle statistik dokoukal málokdo
Pán prstenů je větší průšvih, než se myslelo. Seriál podle statistik dokoukal málokdo
07.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Seriálová adaptace fantasy opusu J. R. R. Tolkiena Pán prstenů byla bezesporu jednou z nejočekávanějších streamovacích událostí minulého roku. Pán prstenů: Prsteny moci, nakonec ale nebyl takovým hitem, jak se očekávalo, a poslední čísla mluví dost jasně. Desetidílnou sérii z produkce Amazon Prime provází už od premiéry poměrně dost průšvihů.

Indiana Jones 5 ukazuje v traileru největší akční scény a ještě víc omlazeného Forda
Indiana Jones 5 ukazuje v traileru největší akční scény a ještě víc omlazeného Forda
07.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Už 29. června vstoupí do českých kin závěrečný film ze série o Indiana Jonesovi. Nebo alespoň poslední film, v němž se objeví v hlavní roli Harrison Ford. Ten bude v závěrečném filmu s podtitulem Nástroj osudu bojovat znovu proti mocichtivým nacistům.

Nový Star Wars seriál konečně splní sny všech fanoušků! Trailer je naprosto úžasný
Nový Star Wars seriál konečně splní sny všech fanoušků! Trailer je naprosto úžasný
07.04.2023 14:15:00 | Filmové novinky

V rámci Star Wars Celebration jsme se konečně dočkali první upoutávky na chystaný seriál Ahsoka, který bude vyprávět o dalších osudech bývalé rytířky Jedi. Nový trailer přitom potvrzuje, že v podstatě půjde o velký mix toho nejpopulárnějšího ze Star Wars za poslední roky a fanoušky čeká tuna milých odkazů, které je dostanou do varu.