FB pixel TP pixel
Marvel otevírá bránu multivesmíru v nářezovém traileru na nový seriál © TMDB

Marvel otevírá bránu multivesmíru v nářezovém traileru na nový seriál

Dumali jste někdy nad tím, co by se stalo, kdyby byla z Kapitána Ameriky zombie, anebo kdyby jeho štít a supersérum získala Peggy Carter? Marvel vám dá už za pár dní odpověď. A ano, seriál bude pro Marvel Cinematic Universe kanonický.

Filmové novinky

Již 11. srpna startuje na streamovací službě Disney+ další seriál spadající pod Marvel Cinematic Universe (MCU). Tj. do stejné série, jejíž součástí jsou i Avengers, případně seriály jako Loki, WandaVision či The Falcon and the Winter Soldier. A právě na Lokiho samostatné dobrodružství bude seriál What If...? přímo navazovat, neboť tamní události rozrazily dveře multivesmíru, který nyní Marvel hodlá prozkoumávat nejen v seriálech, ale i filmech. Tzv. multiverse nás totiž dále čeká ve filmech Doctor Strange in the Multiverse of Madness či Spider-Man: Bez domova, první ochutnávka ale přijde v podobě animovaného seriálu, který navazuje na dlouholetou tradici komiksů s alternativními zápletkami slavných událostí z historie Marvelu.

Seriál představí alternativní světy, v nichž supersérum za druhé světové války získala místo Steva Rogerse Peggy Carter. Tonyho od zajetí v prvním Iron Manovi zachrání padouch Killmonger. A T'Challa se stane Strážcem galaxie, zatímco Spider-Man ovládne plášť Doctora Strange. A jestli si myslíte, že animovaný seriál sledovat nemusíte, pak vám tvůrci vzkazují, že vše, co se v seriálu stane, je oficiálně kánonem a tudíž se tyto události mohou potenciálně odrazit i v budoucích hraných filmech. Ano, Marvel zkrátka dělá vše pro to, abyste přecházeli od jednoho seriálu a filmu k druhému a nemohli pro srozumitelnost celé frančízy cokoli vynechat. Chytrá strategie. Teď jen, aby Disney+ konečně dorazila i do České republiky. Již tento měsíc proběhne nová Disneyho konference, držme si palce, aby na ní konečně oznámil dlouho slibovanou expanzi do východní Evropy. V zákulisí se již delší dobu mluví o tom, že právě září by mělo být měsícem spuštění služby v Česku a aktuálně již webová adresa Disney+ nabízí úvodní rozhraní rovněž v naší mateřštině.

 5 553 zobrazení  
Cobra Kai se vrací: Trailer láká na premiéru 4. řady a ultimátní bitvu!
Cobra Kai se vrací: Trailer láká na premiéru 4. řady a ultimátní bitvu!
05.08.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Čtvrtá řada nejlepšího seriálu Netflixu současnosti nabídne návrat na žíněnky a ultimátní střet se zlem.

Seriálový Pán prstenů má první fotku a datum premiéry. Ještě si počkáme
Seriálový Pán prstenů má první fotku a datum premiéry. Ještě si počkáme
03.08.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci díla J.R.R. Tolkiena již dlouhé měsíce vyhlíží cokoli ze světa Pána prstenů, jehož seriálovou podobu chystá Amazon pro svou službu Prime Video. A konečně se dočkali.

Venom 2: Nabušený trailer plný akce odhaluje válku mezi symbionty
Venom 2: Nabušený trailer plný akce odhaluje válku mezi symbionty
02.08.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Pokus Sony o rozšíření spider-maního vesmíru bez účasti Spider-Mana pokračuje. A vypadá to na akční nálož s ujetým humorem.

Napněte tětivu! Nejvtipnější Avenger dostane seriál už v listopadu!
Napněte tětivu! Nejvtipnější Avenger dostane seriál už v listopadu!
01.08.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Ikonický superhrdina v podání diváky milovaného Jeremyho Rennera se konečně objeví v sólovém projektu. Clint Barton začne svou učednici Kate Bishop zaučovat už v listopadu.