FB pixel TP pixel
Marvel představil první záběry ze seriálu s Lokim! Black Widow jde do kin © TMDB

Marvel představil první záběry ze seriálu s Lokim! Black Widow jde do kin

Zlatým hřebem Disneyho prezentace pro investory byla jeho největší dojná kráva, neboli Marvel. A Kevin Feige si připravil pěknou řádku seriálových ukázek a nových filmových oznámení.

Filmové novinky

Black Widow na Disney+ nepůjde

To nejzásadnější jako první. Kdepak, zvěsti o tom, že Disney zvažuje uvedení Black Widow na Disney+, se nepotvrdily. Zakládající členka Avengers místo toho půjde do kin 7. května 2021. Samozřejmě za předpokladu, že to pandemie dovolí a nebude nutný další odsun.

Pravdou nicméně je, že Disney pro svou službu Disney+ Black Widow vůbec nepotřebuje, ukázal totiž ukázky na chystané seriály, kterými zaplní první měsíce roku 2021 a takový The Falcon and the Winter Soldier vypadá jako regulérní blockbuster za enormní peníze. Našince samozřejmě potěší, že se oba parťáci Captaina Americy prochází po českých silnicích. Mrkněte na první regulérní trailer. Premiéra na Disney+ proběhne již 19. března 2021.

Překvapením jsou první záběry ze seriálového Lokiho, do kterého se vrací Tom Hiddleston a bude se hodně cestovat časem, jak naznačoval již trhák Avengers: Endgame. Lokiho seriálovou pouť si diváci užijí od května roku 2021.

Fanoušky animace pak potěší ukázka ze seriálu What If...?, který po vzoru komiksových příběhů ukazuje alternativní osudy známých hrdinů. Vibraniovým štítem tak vládne třeba Peggy Carter a Captain America je zombie. Animace vypadá velmi slušně.

Marvel rovněž potvrdil, co se obecně šuškalo. Seriál WandaVision, který bude mít premiéru již 15. ledna, bude předcházet událostem filmu Doctor Strange in The Multiverse of Madness, který natočí Sam Raimi a do něhož se vrátí kromě Benedicta Cumberbatche i Rachel McAdams či Chiwetel Ejiofor. Vliv WandaVision dopadne i na třetího Spider-Mana, o němž již víme, že vrátí na scénu všechny dosavadní zpracování Petera Parkera.

Teď ale k dalším seriálům, které se chystají pro Disney+:

  • She-Hulk – Tatiana Maslany jako titulní hrdinka. Vrací se i Tim Roth jako Abomination a Mark Ruffalo jako Hulk
  • Hawkeye – Oficiálně potvrzena Hailee Steinfeld jako Kate Bishop, chráněnka Hawkeye, kterého znovu hraje Jeremy Renner
  • Ms. Marvel – Hrdinka Kamala Khan se po videoherních Avengers podívá i do televize. Uvidíme ji na podzim 2021.
  • Secret Invasion – Adaptace eventu Tajná invaze, ve které se vrátí Samuel L. Jackson a Ben Mendelsohn jako Skrull Talos. Budou Skrullové konečně zlí?
  • Ironheart – Vynálezkyně Riri Williams vytvoří nejmodernější oblek od Iron Mana
  • Armor Wars – Don Cheadle se vrací jako James Rhodes/War Machine a bude bojovat proti tomu, aby zbraně Tonyho Starka nepadly do špatných rukou
  • Guardians of the Galaxy: Holiday Special – Speciál Strážců galaxie od režiséra Jamese Gunna
  • I Am Groot – Série krátkých filmů s nejoblíbenějším stromem v galaxii

Mimo to Marvel oznámil nové filmy pro kino:

  • Fantastická čtyřka – Nový film o první marvelovské rodině natočí Jon Watts, režisér posledních Spider-Manů
  • Black Panther 2 – Premiéra 8. července 2022, Chadwick Boseman se nebude přeobsazovat
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Peyton Reed režíruje, vrací se všichni z předchozích filmů a novým padouchem je Kang dobyvatel!
  • Shang-Chi – Asijská marvelovka hlásí dotočeno, premiéra 9. července 2021
  • Captain Marvel 2 – Carol Danvers spojí síly s Ms. Marvel, v kinech 11. listopadu 2022

 4 435 zobrazení   470 se líbí
Akční nářez Vyproštění: Kdy nás čeká druhý díl a o čem bude?
Akční nářez Vyproštění: Kdy nás čeká druhý díl a o čem bude?
08.12.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Kontaktní akční podívaná Vyproštění trhala rekordy a stala se po své premiéře nejsledovanějším netflixovským bijákem vůbec. Objednávka druhého dílu tak přišla záhy po odvysílání. Kdy bychom ale měli druhý díl vidět a jakým směrem by se podle jeho autorů měl ubírat?

Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
07.12.2020 9:00:00 | Filmové novinky

V nejbližších týdnech se opět můžeme těšit na pestrý výběr netflixovských novinek. Čeká nás seriálové melodrama Cesta svatojánských mušek, zakončení Sabrininých děsivých dobrodružství či hvězdné životopisné drama Vykopávky.

Tohle zabolí. Netflix má na kontě jeden z největších propadáků roku!
Tohle zabolí. Netflix má na kontě jeden z největších propadáků roku!
06.12.2020 11:30:00 | Filmové novinky

Netflixu se moc často nestává, že by jeho tituly u diváků propadly. Na to je jeho algoritmické rozhodování o dalším obsahu až příliš přesné. Někdy se ale nezadaří a tentokrát na to doplatil jeden z nejlepších režisérů současnosti, který si vybral téma, které zkrátka zajímá příliš úzký okruh diváků.

Papírový dům po korejsku? Netflix schválil adaptaci španělského hitu
Papírový dům po korejsku? Netflix schválil adaptaci španělského hitu
02.12.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Jeden z největších mezinárodních hitů Netflixu, španělský seriál Papírový dům, se dočká korejské verze. Netflix právě schválil novou adaptaci a posílá ji do výroby.