FB pixel TP pixel
FIlmy Marvelu na Disney+ budou obsahovat bonusy a vystřižené scény © TMDB

FIlmy Marvelu na Disney+ budou obsahovat bonusy a vystřižené scény

V blížícím se souboji streamovacích platforem se počítá s každou přidanou hodnotou, kterou může ta která služba oproti konkurenci nabídnout. Netflix těží především ze své rozsáhlé knihovny, Disney chce zase zaujmout mimo jiné filmovými bonusy.

Streaming novinky

I když se to na první pohled nemusí jevit jako největší výhoda, každý, byť drobný, fanservis může být při rozhodování k jaké službě se nakonec uživatel přidá rozhodující. Rozmanitý obsah Netflixu je pro mnoho zákazníků určitě velkým plusem, když se chce ovšem fanoušek ponořit hlouběji a získat detailnější informace o svém milovaném díle, má povětšinou smůlu. Krom doprovodných materiálů a making-of dokumentům ke svým originálům jako Stranger Things či The Dark Crystal: Age of Resistance mnoho navíc Netflix nenabízí. Ovšem zhlédnout vystřižené scény, audiostopu s dodatečným komentářem tvůrců, dokumenty z natáčení či nepovedené záběry bude pro zvídavé fanoušky určitě velkým lákadlem. A Disney chce tuto nadšeneckou touhu vyplnit. Alespoň, co se týče jejich marvelovské nabídky. Díky testování v Nizozemí je nyní jasné, že podobné bonusy, které byly k dostání na fyzických nosičích jako dvd či blu-ray discích, a fungovaly jako lákadlo k jejich nákupu, jsou nyní i v nabídce chystané streamovací služby Disney+. Jeden z posledních důvodů proč si zvolit fyzický nosič tak v rámci disneyovských produktů může pominout. Jak široká podpora bonusů bude a jestli se bude v budoucnu týkat i Pixaru či Star Wars není ještě v tuto chvíli jasné. Z obrázku k Avengers: Infinity War níže je patrné, jak bude tato nabídka v rámci aplikace vypadat.

FIlmy Marvelu na Disney+ budou obsahovat bonusy a vystřižené scény © TMDB

 166 zobrazení   11 se líbí
Něčeho se držte. Máme seznam všech seriálů dostupných na Disney+
Něčeho se držte. Máme seznam všech seriálů dostupných na Disney+
20.09.2019 | Streaming novinky

Disney oproti Applu netroškaří a hodlá do boje o streamovací koláč udeřit podstatně razantněji, což dokládá zveřejněný seznam všech seriálů, které budou dostupné 12. listopadu při spuštění služby.

AKTUALIZOVÁNO: Kdy bude Netflix opravdu český? Podle všeho ještě letos!
AKTUALIZOVÁNO: Kdy bude Netflix opravdu český? Podle všeho ještě letos!
19.09.2019 12:00:00 | Streaming novinky

S tím jak narůstá počet otitulkovaných seriálů a filmů na českém Netflixu stoupá i očekávání "kdy do toho Netflix u nás opravdu šlápne". Zprávy z trhu hovoří o výrazné aktivitě Netflixu na území Česka, ať už se jedná o nákup obsahu či distribuci. A další zprávy přišly v posledních dnech, proto doplňujeme náš článek.

NBC spustí další streamovací službu v roce 2020, protože proč ne
NBC spustí další streamovací službu v roce 2020, protože proč ne
19.09.2019 | Streaming novinky

Čeká nás další tříštění televizního trhu, jehož koláč si jednotliví hráči na poli streamingových platforem začínají rozdělovat na stále tenčí díly. Peacock od NBC chce být exkluzivním domovem pro Kancl nebo Parks and Recreation.

Exkluzivně: Testujeme Disney+ 2 měsíce před startem a máme komplet nabídku!
Exkluzivně: Testujeme Disney+ 2 měsíce před startem a máme komplet nabídku!
13.09.2019 8:00:00 | Streaming novinky

Jednou z výhod přesídlení Filmtora dočasně do Nizozemí je i možnost být blíže všem velkým událostem. Nizozemí je totiž jednou ze třech zemí, kde bude 12. listopadu spuštěna služba Disney+. A včera byla dokonce pro místní otevřena testovací verze. Podívali jsme se podrobně dovnitř a přinášíme seznam všech titulů, které jsme tam objevili.