FB pixel TP pixel
Jeden z nejočekávanějších hororů roku bude i v Česku. Z traileru mrazí © Aerofilms

Jeden z nejočekávanějších hororů roku bude i v Česku. Z traileru mrazí

Režisér a scenárista Alex Garland se po hrátkách se žánrem sci-fi vrací ke svému milovanému hororu a v prvním traileru rozjíždí temnou noční můru plnou oslizlých mužů.

24. 6. 2022 11:00 | Filmové novinky

Alex Garland má na svědomí skvělou Ex Machinu (a méně skvělou Anihilaci) a za sebou pověst skvělého scénáristy, který trochu bojuje s psaním koncům. Poté, co se nějakou dobu věnoval žánru science fiction, se opět vrací ke svým hororovým kořenům a snímkům jako 28 dní poté. Jeho novinka Men vypadá jako pořádný hororový nářez, který nám pořádně zamotá hlavu a rozhodně nebude mít jasnou interpretaci.

Mladá vdova, kterou hraje Jessie Buckley, zde přijíždí na venkov, aby si trochu odpočinula a aby především zapomněla na špatné oplétačky s mužským pokolením. Chlapi jsou ale creepové a svině a ani v hlubokých lesích tak nemá klid a vidí je úplně všude. Všichni navíc mají tak trochu oslizlou tvář Roryho Kinneara (Tanner z Craigových bondovek) a všichni se ji snaží za každou cenu dostihnout. Už samotný trailer překypuje hojným množstvím symbolů a od své premiéry v Cannes film provází pověst velice kontroverzního bijáku, který budete milovat nebo jím budete opovrhovat… a my se moc těšíme! Premiéra proběhna na festivalu v Karlových Varech, do běžných kin pak film zamíří 28. července.

Seriálový Pán prstenů ukázal novou podobu skřetů. Diváky čekají změny
Seriálový Pán prstenů ukázal novou podobu skřetů. Diváky čekají změny
22.06.2022 14:20:00 | Filmové novinky

Tvůrci seriálu Pán prstenů: Prsteny moci odhalili novou podobu ohyzdných skřetů. Drsní válečníci, které známe ze Sauronovy nelítostné armády, prochází nejen proměnou fyzickou, ale i kulturní. A tvůrci vysvětlují, jaké změny nás ještě čekají.

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi!
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi!
22.06.2022 13:15:00 | Filmové novinky

Na streamovací službu Disney Plus dnes podle plánu dorazil snímek Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Tahle hororová jízda režiséra Sama Raimiho předvádí divoké kouzelnické kejkle a vy si ji můžete užít hned ve dvou verzích.

Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou
Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou
21.06.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Tvůrci Stranger Things neponechávají nic náhodě a pár dní před premiérou velkého finále 4. řady ukazují trailer, který vás donutí si 1. července streamovací službu otevřít hned brzy ráno.

HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
21.06.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Během června a července nás na HBO Max čekají dva velké seriálové návraty. Nejprve přijde spektakulární sci-fi Westworld se svou čtvrtou řadou, poté se po letech vrátíme do světa Prolhaných krásek v novém spin-offu.