FB pixel TP pixel
Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci © Paramount Pictures

Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci

Studio Paramount den po úniku traileru na sedmou část série Mission: Impossible konečně přichází s oficiální upoutávkou. A výsledná dvouminutová ukázka kaskadérských kousků dle očekávání naprosto bere dech a dokazuje, že Ethan Hunt prostě nemá konkurenci

23. 5. 2022 15:20 | Filmové novinky

Mission Impossible 7 dorazí do českých kin 13. července 2023 a při pohledu na první trailer z nové kapitoly života Ethana Hunta s podtitulem Dead Reckoning bude více než roční čekání nadmíru bolestivé. Materiál, který vypustilo studio Paramount oficiálně do oběhu, totiž naprosto bere dech a Christopher McQuarrie z pozice režiséra a scenáristy opět prokazuje, že je tím nejlepším, co se sérii stalo od nástupu J. J. Abramse v Mission: Impossible III. Nová mise má už v upoutávce tunu napětí, osudovosti, fantastických akčních střípků a odkazy na klasické bijáky jako Lawrence z Arábie nebo Srdečné pozdravy z Ruska. Mission: Impossible zkrátka opět potvrzuje, že aktuálně na akčním poli nemá žádnou konkurenci.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix v panice: Streamer ve velkém ruší projekty a rozdává vyhazovy
Netflix v panice: Streamer ve velkém ruší projekty a rozdává vyhazovy
23.05.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Netflix propustil dalších 150 zaměstnanců z celkových 11 tisíc. Společnost se odkázala na historický pokles předplatitelů, se kterým se potýká. Minulý měsíc Netflix propustil blíže neupřesněný počet scénáristů a redaktorů. Tentokrát se propouštěli i dlouholetí pracovníci Netflixu.

8 minut ze Stranger Things 4 ukazuje vraždící Eleven. Délka epizod je šílená
8 minut ze Stranger Things 4 ukazuje vraždící Eleven. Délka epizod je šílená
22.05.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix zveřejnil dlouhých 8 minut ze čtvrté řady Stranger Things a bratři Dufferovi se rozhodně nedrží zpátky. Hned na úvod servírují pohled na minulosti, který končí masovým vražděním v podání Eleven. Zároveň známe stopáže jednotlivých epizod a máme pocit, že se někdo v Netflixu zbláznil.

Riverdale končí. Seriálový megahit čekají poslední díly
Riverdale končí. Seriálový megahit čekají poslední díly
22.05.2022 12:15:00 | Filmové novinky

Jeden z nejpopulárnějších seriálů současnosti se blíží ke svému konci. Ředitel společnosti CW oznámil, že oblíbený Riverdale čekají závěrečné díly, které mají dát příběhu Archieho a jeho přátel adekvátní finále.

Drsný Daredevil od Netflixu znovu ožívá! Noví tvůrci vzbuzují pochybnosti
Drsný Daredevil od Netflixu znovu ožívá! Noví tvůrci vzbuzují pochybnosti
20.05.2022 9:30:00 | Filmové novinky

Slavný hrdina z Hell's Kitchen, který přes den pracuje jako špičkový právník a v noci v ulicích New Yorku působí jako ďábelský hrdina, se vrátí v novém seriálovém projektu. Muže beze strachu by v něm měl znovu ztvárnit Charlie Cox, vrátí se patrně i zloduch Kingpin v podání Vincenta D'Onofria.