FB pixel TP pixel
Nejlepší akčňák posledních let je konečně (znovu) dostupný na Netflixu © Paramount Pictures

Nejlepší akčňák posledních let je konečně (znovu) dostupný na Netflixu

Čekání se vyplatilo a Netflix konečně opět zakoupil práva na sérii, která v současnosti táhne karavanu akčního žánru. Ačkoli ji na Netflixu bohužel nenajdete kompletní, smutnit vyloženě nemusíte. Hned dva nejlepší díly Mission: Impossible totiž dostupné jsou.

24. 2. 2023 14:30 | Filmové novinky

Série Mission Impossible zůstává i po šesti filmech fenoménem, který nejenže neztrácí v rámci žánru na relevantnosti, naopak ji s každým dílem posiluje. Již 13. července nás čeká v kinech sedmý film Mission: Impossible Odplata - První část, který bude pokračovat v dějové lince se Syndikátem, kterou naplno rozjel pátý a šestý díl. A je příjemné, že Netflix je připraven a můžete si právě tyto díly na jeho streamovací službě znovu dopřát.

Netflix totiž do své nabídky znovu zařadil Mission: Impossible - Fallout, ve kterém se musí Ethan Hunt popasovat nejen s nukleární hrozbou, ale i CIA ztělesněnou obřím Henrym Cavillem a jeho nabíjecími bicepsy. Zároveň je na Netflixu dostupný i čtvrtý film Mission: Impossible - Ghost Protocol a pátý film Mission: Impossible - Národ grázlů. Škoda chybějící trojky, která by se hodila do nabídky kvůli účasti Huntovy manželky s tváří Michelle Monaghan, pokud vás ale baví linka se Syndikátem a chcete si ji osvěžit, máte na Netflixu aktuálně ideální šanci. Všechny tři filmy jsou dostupné s českými titulky, přičemž Ghost Protocol a Národ grázlů mají i netflixovský prostorový zvuk pro uživatele vybavené jen stereo zařízením. Takže i ve sluchátkách v tramvaji vám budou auta hezky bouchat. Alternativou je pak samozřejmě SkyShowtime, kde je série dostupná v kompletní podobě.

 2 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zpráva roku! Pán prstenů dostane novou sérii filmů. Jak to bude se seriálem?
Zpráva roku! Pán prstenů dostane novou sérii filmů. Jak to bude se seriálem?
24.02.2023 10:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. oznámilo, že v průběhu dalších let přinese nové filmy z milované Středozemě. Víceletá dohoda s držitelem práv by měla přinést celou řadu dobrodružství, které pravděpodobně doplní stávající filmy.

Voyo chystá 46 novinek, kterými chce zničit Netflix. Sází i na spartakiádního vraha
Voyo chystá 46 novinek, kterými chce zničit Netflix. Sází i na spartakiádního vraha
23.02.2023 19:10:00 | Filmové novinky

Voyo a TV Nova se rozhodly šlápnout do výroby originálního obsahu a bojovat ještě více o diváky konkurence. Velkým zahraničním streamovacím hráčům chtějí konkurovat především pestrou plejádou žánrů.

Neskutečná proměna Brendana Frasera. Takhle pro roli ztloustl na 272 kilogramů
Neskutečná proměna Brendana Frasera. Takhle pro roli ztloustl na 272 kilogramů
22.02.2023 18:40:00 | Filmové novinky

Brendan Fraser hraje ve filmu Velryba muže, jehož obezita už dosáhla hodnoty 272 kilogramů a vzhledem k jeho stravovacím návykům rozhodně dolů nepůjde. Nyní se můžete podívat do zákulisí filmu a zjistit, jak se zhruba 130 kilogramů navíc získává.

Režisér Avatara 2 je vysmátý. Za film dostane pohádkovou finanční odměnu
Režisér Avatara 2 je vysmátý. Za film dostane pohádkovou finanční odměnu
22.02.2023 18:10:00 | Filmové novinky

Režisér James Cameron patří mezi osoby, proti kterým byste nikdy neměli sázet. Možná ani v kasinu ne, protože jestli by někdo dokázal trefit správné číslo na ruletě, je to právě tvůrce Titanicu, Terminátora 2 a samozřejmě nyní už rozjeté ságy Avatar. A to by ty peníze ani nepotřeboval, už za druhý film sci-fi z Pandory dostane pořádný balík.