FB pixel TP pixel
Zrůdný Dahmer od Netflixu má nástupce. Trailer odhaluje nové vrahy, kteří otřásli Amerikou © Netflix

Zrůdný Dahmer od Netflixu má nástupce. Trailer odhaluje nové vrahy, kteří otřásli Amerikou

Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera v roce 2022 ovládl obrazovky Netflixu a stal se fenoménem s rekordní sledovaností. Nyní na něj naváže další případ vražedného řádění, který otřásl Spojenými státy americkými. Místo jednoho vraha dorazí hned dva.

Filmové novinky 20. 8. 2024 17:40 | Filmové novinky

Seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera patří mezi největší hity streamovací služby Netflix. A to doslova. V rámci anglické seriálové tvorby jde totiž o třetí nejúspěšnější projekt, který zaznamenal přes 115 milionů zhlédnutí. Úspěšnější byly v této kategorii jen dva jiné seriály - čtvrtá řada Stranger Things a nepřekonatelná Wednesday, která zaznamenala 252 milionů zhlédnutí. Při pohledu na neanglicky hovořící tituly je tu pak ještě jiný titul, který nikdo zatím nesesadil a tím je Hra na oliheň. Netflix nyní hodlá na Dahmera navázat a pravděpodobně doufá v další velký hit. Vrazi tentokrát budou hned dva.

Seriál MONSTRA: Příběh Lylea a Erika Menendezových je Dahmerovým duchovním nástupcem a opět za ním jako showrunner stojí tvůrce populárních seriálů Ryan Murphy (American Horror Story, Ratchedová a další), který se tentokrát zaměří na zmíněné Menendezovy, kteří byli v roce 1996 usvědčeni z vraždy vlastních rodičů. Tohoto činu se bratři měli dopustit kvůli rodinnému dědictví, dodnes však tvrdí, že pravým důvodem bylo psychické, fyzické a sexuální týrání.

V hlavních rolích se objeví Nicholas Alexander Chavez a Cooper Koch, jejich rodiče ztvární Javier Bardem a Chloë Sevigny. Premiéra seriálové novinky, která právě představila první upoutávku, je plánovaná na 19. září.

Zdroj: Netflix

Nejstupidnější Star Wars končí předčasně, sledovanost byla tristní. Fanoušci slaví i pláčou
Nejstupidnější Star Wars končí předčasně, sledovanost byla tristní. Fanoušci slaví i pláčou
20.08.2024 12:30:00 | Filmové novinky

Hotovo, vymalováno. Nejnovější pokus rozšířit ságu Star Wars nevyšel a seriál Akolytka končí v prachu jako další z nepodařených seriálů od šéfky Lucafilmu Kathleen Kennedy. Ta vsadila na autorku Leslye Headland, aby doručila příběh z Vrcholné republiky a nastínila pád Jediů. Stupidní scénáře však projekt poslaly do kolen.

Ošklivka Betty se vrací po 23 letech. Nové díly legendární telenovely jsou online i v Česku
Ošklivka Betty se vrací po 23 letech. Nové díly legendární telenovely jsou online i v Česku
19.08.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Telenovely neumřely a jedna z nejslavnějších dokonce pokračuje. Zapomeňte na Manuelu, Esmeraldu nebo Divokého anděla. Návrat na scénu slaví Ošklivka Betty, která má nové epizody dostupné i v Česku.

Krutí bohové stíhají lidstvo útrapami. Trailer nové fantasy Netflixu je děsivě realistický
Krutí bohové stíhají lidstvo útrapami. Trailer nové fantasy Netflixu je děsivě realistický
19.08.2024 17:15:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil plnohodnotný trailer nového očekávaného seriálu od tvůrce The End of the F***ing World, který zpracuje řeckou mytologii a tamní božstva zcela novým a moderním způsobem. V hlavní roli zazáří Jeff Goldblum, který si vezme lidstvo do parády.

První krátký trailer seriálového Vetřelce odhalen. Potvrzuje xenomorfy na Zemi
První krátký trailer seriálového Vetřelce odhalen. Potvrzuje xenomorfy na Zemi
18.08.2024 15:10:00 | Filmové novinky

Vetřelčí série už zase žije a zdá se, že nový film s podtitulem Romulus se stane globálním megahitem. Na televizní obrazovky už se ale chystá další prequel, který nás tentokrát vezme na Zemi do období před událostmi filmu Prometheus.