FB pixel TP pixel
Ošklivka Betty se vrací po 23 letech. Nové díly legendární telenovely jsou online i v Česku © RCN Televisión / Amazon Studios

Ošklivka Betty se vrací po 23 letech. Nové díly legendární telenovely jsou online i v Česku

Telenovely neumřely a jedna z nejslavnějších dokonce pokračuje. Zapomeňte na Manuelu, Esmeraldu nebo Divokého anděla. Návrat na scénu slaví Ošklivka Betty, která má nové epizody dostupné i v Česku.

Filmové novinky 19. 8. 2024 18:00 | Filmové novinky

Telenovely se staly v 90. letech běžnou součástí životů milionů Čechů a kdo tvrdí, že na ně nekoukal, ten na ně kouká dodnes. Seriály Manuela, Esmeralda a Divoký anděl dokázaly zbláznit celý národ a v roce 2000 se zrodila kolumbijská legenda jménem Ošklivka Betty. Ta se stala takovým fenoménem i mimo Česko, že zaujala dokonce ve Spojených státech, kde v roce 2006 vznikl i remake s Americou Ferrerou, který byl výrazně více hozený do komedie.

Původní kolumbijský seriál v roce 2021 získal i pokračování, které se více zaměřilo na podnik Ecomoda, v němž Ošklivka Betty pracovala a v němž našla životní lásku Armanda. S tím nakonec měla i dceru, získala milující rodinu a také vysoké postavení ve společnosti. A už tady se Betty musela popasovat s novou krásnou hrozbu, jež pásla po Armandovi.

A nyní se seriál po 23 letech vrací, když vznikl projekt Ošklivka Betty, příběh pokračuje. Ten nás zavádí do momentu, kdy Betty už dva roky nežije s Armandem, jelikož ho načapala v kompromitující situaci s Marcelou. Je nadšená z návratu své dcery do Kolumbie a snaží se posílit jejich vzájemný vztah, jenže tlak na Ecomodu a nepřátelé z minulosti se ji za každou cenu snaží od Mily a Armanda oddělit. Asi už tušíte, že o komediálně romantické veletoče nebude nouze.

A užít si je můžete i v Česku, protože nové epizody Ošklivky Betty jsou dostupné i u nás. Můžeme za to poděkovat službě Amazon Prime Video, kde je novinka dostupná s českými titulky. Tak zahoďme na chvíli osobní vkus a zavzpomínejme na přelom tisíciletí. V hlavních rolích se samozřejmě vrací Ana María Orozco jako Betty a Jorge Enrique Abello jako Armando.

Zdroj: Amazon Prime Video

Reklama
Krutí bohové stíhají lidstvo útrapami. Trailer nové fantasy Netflixu je děsivě realistický
Krutí bohové stíhají lidstvo útrapami. Trailer nové fantasy Netflixu je děsivě realistický
19.08.2024 17:15:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil plnohodnotný trailer nového očekávaného seriálu od tvůrce The End of the F***ing World, který zpracuje řeckou mytologii a tamní božstva zcela novým a moderním způsobem. V hlavní roli zazáří Jeff Goldblum, který si vezme lidstvo do parády.

První krátký trailer seriálového Vetřelce odhalen. Potvrzuje xenomorfy na Zemi
První krátký trailer seriálového Vetřelce odhalen. Potvrzuje xenomorfy na Zemi
18.08.2024 15:10:00 | Filmové novinky

Vetřelčí série už zase žije a zdá se, že nový film s podtitulem Romulus se stane globálním megahitem. Na televizní obrazovky už se ale chystá další prequel, který nás tentokrát vezme na Zemi do období před událostmi filmu Prometheus.

Zemřel legendární Alain Delon. Připomeňte si jeho nejslavnější role gangsterů a svůdníků
Zemřel legendární Alain Delon. Připomeňte si jeho nejslavnější role gangsterů a svůdníků
18.08.2024 10:30:00 | Filmové novinky

Slavný francouzský herec Alain Delon zemřel ve věku 88 let. Potvrdily to jeho tři děti. Hercův zdravotní stav se v posledních letech zhoršil po prodělání mrtvice. Zemřel v obklopení rodinou. Připomeňte si hereckou legendu skrze jeho nejlepší role.

Pravěký Predátor je konečně na HBO. Hororové překvapení nadchlo kritiky
Pravěký Predátor je konečně na HBO. Hororové překvapení nadchlo kritiky
16.08.2024 15:20:00 | Filmové novinky

Na konci roku 2023 zaujal snímek V temnotách hororové fanoušky svým vysoce atmosférickým trailerem. A ačkoli film nezamířil do českých kin, diváci si ho dokázali najít v rámci online prostoru skrze nejrůznější videotéky. Nyní je novinka variující slavného Predátora konečně dostupná na HBO.