FB pixel TP pixel
Marvel ukázal trailer první muslimské superhrdinky. Brzy se přidá k Avengers © Marvel Studios

Marvel ukázal trailer první muslimské superhrdinky. Brzy se přidá k Avengers

Multivesmír Marvelu se nadále rozrůstá a jako další do něj míří jedna z nejnovějších hrdinek. A jak to tak podle traileru vypadá, můžeme se těšit na příběh o dospívání okořeněný o trochu superhrdinské rétoriky.

15. 3. 2022 15:40 | Filmové novinky

Kamala Khan žije svůj tuctový život v Jersey City a prožívá strasti prvních lásek na střední škole. Vedle toho ale miluje nejsilnější členku Avengers Captain Marvel a touží být jako ona. A když obleče jakési kouzelné náramky, opravdu se hrdinkou jménem Ms. Marvel stane. Co ale na její způsob života říká konzervativní rodina s kořeny v Pákistánu? Seriál Ms. Marvel mají na svědomí showrunnerka Bisha K. Ali a režiséři Meera Menon, Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi & Bilall Fallah. V hlavní roli Kamaly se pak objeví debutantka Iman Vellani. První díl prozatím šestidílného seriálu očekávejme na Disney+ 8. června.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Bombastický trailer na sci-fi Halo přináší mimozemskou akci i boj o lidskost
Bombastický trailer na sci-fi Halo přináší mimozemskou akci i boj o lidskost
15.03.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Premiéra očekávaného sci-fi seriálu Halo je na spadnutí a streamovací služba Paramount Plus láká pravděpodobně finální ukázkou, která mísí akci a boj za zachování lidskosti ve světě, který ji neustále ztrácí.

Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu odhalil záběry z 3. řady a datum premiéry
Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu odhalil záběry z 3. řady a datum premiéry
15.03.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant Netflix krátkým videem připomíná fanouškům návrat oblíbeného superhrdinského seriálu Umbrella Academy. Kromě prvních záběrů z třetí řady došlo i na odhalení data premiéry.

Netflix reaguje na válku na Ukrajině oscarovým filmem zdarma
Netflix reaguje na válku na Ukrajině oscarovým filmem zdarma
14.03.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix v reakci na probíhající válku na Ukrajině zveřejnila jeden film ze svého katalogu zdarma. Přehrát si ho můžete i přímo na našem webu.

Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem
Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem
14.03.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Už 3. června se na obrazovky streamovací služby Amazon Prime Video vrátí oblíbený komiksový seriál The Boys, který čeští fanoušci znají jako Bandu. A krev opět poteče proudem.