FB pixel TP pixel
Bombastický trailer na sci-fi Halo přináší mimozemskou akci i boj o lidskost © Paramount Plus

Bombastický trailer na sci-fi Halo přináší mimozemskou akci i boj o lidskost

Premiéra očekávaného sci-fi seriálu Halo je na spadnutí a streamovací služba Paramount Plus láká pravděpodobně finální ukázkou, která mísí akci a boj za zachování lidskosti ve světě, který ji neustále ztrácí.

15. 3. 2022 13:00 | Filmové novinky

Už 24. března odstartuje na streamovací službě Paramount Plus nový seriál ze světa Halo. Tahle populární videohra od Microsoftu je s námi již pěknou řádku let a doposud na vydařenou adaptaci čeká. I nová ukázka ale dává vysoké naděje všem fanouškům, neboť kombinuje nejen strhující akční pasáže (Master Chief a rotačák!), ale snaží se opřit i o tematickou vrstvu příběhu, kterou má být zachování lidskosti. Geneticky vyšlechtění supervojáci ji totiž ve 26. století postrádají a okolní postavy si očividně lámou hlavu, proč bojovat o přežití, když ve víru války přijdeme o to jediné, co nás činí tím, čím jsme. Boj mezi Spartany a Covenanty se tedy nebude odehrávat jen na bojišti, ale i v jejich hlavách. O to větší škoda je, že premiéru v Česku oficiálně nezažijeme. Služba Paramount Plus totiž v té době v tuzemsku dostupná nebude. Její vylepšená verze SkyShowtime, slibující přes 10 000 hodin obsahu (včetně filmů, seriálů, dokumentů, rodinných a dětských pořadů), by ale do zdejších streamovacích luhů a hájů měla dorazit ještě letos.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu odhalil záběry z 3. řady a datum premiéry
Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu odhalil záběry z 3. řady a datum premiéry
15.03.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant Netflix krátkým videem připomíná fanouškům návrat oblíbeného superhrdinského seriálu Umbrella Academy. Kromě prvních záběrů z třetí řady došlo i na odhalení data premiéry.

Netflix reaguje na válku na Ukrajině oscarovým filmem zdarma
Netflix reaguje na válku na Ukrajině oscarovým filmem zdarma
14.03.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix v reakci na probíhající válku na Ukrajině zveřejnila jeden film ze svého katalogu zdarma. Přehrát si ho můžete i přímo na našem webu.

Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem
Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem
14.03.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Už 3. června se na obrazovky streamovací služby Amazon Prime Video vrátí oblíbený komiksový seriál The Boys, který čeští fanoušci znají jako Bandu. A krev opět poteče proudem.

Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata
Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata
11.03.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Novinka režiséra Judda Apatowa by ráda udělala vtipnou tečkou za pandemií. Uvrhne nás do natáčení, které se kvůli šířící se nemoci promění v humorné peklo.