FB pixel TP pixel
V nové katastrofické sci-fi Netflixu se zhroutí svět. Trailer ukazuje děsivě realistickou vizi © Netflix

V nové katastrofické sci-fi Netflixu se zhroutí svět. Trailer ukazuje děsivě realistickou vizi

Už 8. prosince dorazí na obrazovky Netflixu nová katastrofická sci-fi s hvězdným obsazením, v níž se lidská společnost začne rozpadat kvůli kybernetickému útoku. Trailer na očekávaný snímek s Julií Roberts nabízí mrazivou podívanou.

Filmové novinky

Netflix si před dvěma roky ověřil, že se prosinec nemusí nést jen v duchu vánočních filmů, ale i blížící se katastrofy a film K zemi hleď! patří mezi jeho nejúspěšnější projekty vůbec. A tak to letos Netflix zkusí s podobným tématem o potenciálním zániku planety znovu. Tentokrát se však bude lidstvo bránit kyberútoku, který nejdřív vypne Wi-Fi, a pak už to půjde velmi rychle. Lidstvo tak naplno pozná svou závislost na technologiích, která ho přivede na hranu totálního kolapsu, kdy brzy dojde na míření brokovnicí do obličeje, zastavenou dopravu a tankery vyjíždějící na souš.

Nová upoutávka na snímek Nech svět světem nabízí vskutku mrazivou podívanou, která navíc nemusí být zase tak daleko od pravdy. Zkuste se sami zamyslet nad tím, do jaké míry váš život ovlivňují technologie a co by se stalo, kdyby vypadla jen natolik elementární věc jako internet. Vždyť většina z nás vyšiluje již ve chvíli, kdy na 5 minut spadne Twitter nebo Facebook, natož kdyby se položilo elektronické bankovnictví, zhroutil se akciový trh anebo zcela zmizela satelitní navigace.

Podobnou realitu naplno okusí hvězdné obsazení Julia Roberts a Ethan Hawke, které ztvární manželský pár s dětmi, který v domě na Long Islandu navštíví muž se svou dcerou a informuje ho o světovém blackoutu, který povede k hrůzným následkům. Původně se v hlavních rolích měla objevit Julia Roberts a Denzel Washington. Denzela ale nakonec nahradí Mahershala Ali. Film vychází z ceněné knihy Leave the World Behind Rumaana Alama, kterou pro Netflix zadaptoval režisér a scenárista Sam Esmail, který je tvůrcem seriálu Mr. Robot. 8. prosince se sejdeme u obrazovek a snad si neukoušeme nehty napětím.

Zdroj: Netflix

Netflix naplno odhalil skutečnou Hru na oliheň. Během natáčení lidé kolabovali
Netflix naplno odhalil skutečnou Hru na oliheň. Během natáčení lidé kolabovali
24.10.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Nová soutěžní reality-show inspirovaná globálním hitem Hra na oliheň dorazí na obrazovky Netflixu již za necelý měsíc. Právě vydaný trailer láká na dokonalou imitaci seriálu, které se zúčastní 456 soutěžích bojujících o pohádkových 4,56 milionů dolarů.

Mission: Impossible 8 se odkládá a dostane zcela nový název
Mission: Impossible 8 se odkládá a dostane zcela nový název
24.10.2023 12:15:00 | Filmové novinky

Tom Cruise v loňském roce zažil jeden ze svých největších kariérních úspěchů s filmem Top Gun: Maverick, letos ale narazil se sedmým filmem ze série Mission: Impossible. Jeho pokračování nyní zažívá velký odklad premiéry a navíc se přejmenuje.

Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord
Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord
24.10.2023 11:30:00 | Filmové novinky

Seriál Eliška a Damián má za sebou premiéru již deváté z dvanácti epizod a televize Prima už jen doufá, že tato podzimní novinková hrůza skončí. Další nejhorší výsledek sledovanosti mnoho optimismu pro chystané pokračování nevyvolává.

Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami
Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami
23.10.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Konečně konec velké šarády? Zdá se, že ano. Kamil Bartošek alias Kazma vysypal z vrtulníku slíbený milion dolarů. Na místo se seběhl jen zlomek registrovaných diváků s igelitkami a batohy.